I4MS zal industrie 4.0 kansen geven op Hannover Messe

BARCELONA, Spain--()--I4MS zal deel uitmaken van de ruimte van de Europese Commissie tijdens de Hannover Messe. Samen met het Fortissimo Project is I4MS, het Europese initiatief dat is opgezet om de digitalisering van kleine industriële ondernemingen in Europa te bevorderen, zal het zijn laatste experimenten presenteren met nieuwe technologische oplossingen voor het MKB in productie- en aanverwante segmenten.

De tentoonstelling is ontworpen om de sterkte doelstelling van de Europese Commissie weer te geven om het MKB te helpen bij het digitaliseren van de activiteiten en om de huidige mix op Europese schaal te promoten via Europese initiatieven zoals I4MS en Smart Anything Everywhere (SAE) en ook specifieke projecten als Fortissimo. Om betrokkenheid te tonen, zal de stand institutionele bezoeken ontvangen, zoals mevrouw Elzbieta Bienkowska, de Europees commisaris voor interne markt, industrie, ondernemerschap en MKB en de heer Reinhard Bütikofer, lid van het Europees Parlement.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Silvia Valcarcel
Communication Executive of Mobile World Capital Barcelona
svalcarcel@mobileworldcapital.com

Contacts

Silvia Valcarcel
Communication Executive of Mobile World Capital Barcelona
svalcarcel@mobileworldcapital.com