Beko woont EuroCucina 2018 bij met celebrity chef-kok Lisa Faulkner tijdens het koken op een fantastisch feest met de gerenomeerde Italiaanse chef-kok Alessandro Borghese

(Photo: Beko)

MILAN--()--Beko, de nummer 1 op het gebied van vrijstaande huishoudelijke apparaten, heeft vandaag haar ‘Eat Like A Pro’-initiatief bij EuroCucina kracht bijgezet dankzij sponsorpartner FC Barcelona, de Britse actrice en celebrity chef-kok Lisa Faulkner en de Italiaanse top chef-kok Alessandro Borghese.

De Italiaanse Junior Masterchef en keurmeester Alessandro onthulde een reeks van exclusieve, heerlijke en gezonde recepten die zijn goedgekeurd door Dra Antonia Lizárraga, de beste voedingsdeskundige van FC Barcelona.

Deze exclusieve recepten zijn ontwikkeld als onderdeel van Beko’s wereldwijde MVO-initiatief ‘Eat Like va Pro’, een campagne die gericht is op de bewustwording van de wereldwijde epidemie van obesitas bij kinderen. Daarbij is voorlichting een belangrijk onderdeel, onder meer het belang van goede voeding benadrukken en mensen aanmoedigen om hun FC Barcelona-helden en ‘Eat Like A Pro’ na te streven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Beko Global team
Francesca Mendola
bekomsl@mslgroup.com

Contacts

The Beko Global team
Francesca Mendola
bekomsl@mslgroup.com