Voortbouwend op een erfenis: de introductie van de Zayed-duurzaamheidsprijs

Na 10 jaar succes als de Zayed Future Energy Prize, ondergaat de vooraanstaande duurzaamheidsprijs van de VAE een strategische heroriëntatie

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De Zayed Future Energy Prize wordt vanaf vandaag de Zayed Sustainability Prize als onderdeel van een strategische stap om zich te heroriënteren op de voornaamste doelen van de prijs. Na tien jaar wereldwijd succesvolle initiatieven voor hernieuwbare energie te hebben gepromoot, zal de prijs nu zijn focus verbreden om grotere humanitaire impact te maken door een breder scala aan oplossingen voor de uitdagingen van duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

In een reactie op de transformatie van de prijs zei zijne excellentie Dr. Sultan Ahmed Al Jaber, de minister van staat en directeur-generaal van de Zayed Sustainability Prize,: “Geïnspireerd door de visie en de erfenis van onze oprichter, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, heeft de Zayed Future Energy Prize het afgelopen decennium 307 miljoen levens positief beïnvloed door de toegang tot energie, schoon water, onderwijs, training, rechtshulp en meer te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voor Zayed Sustainability Prize
Jung Yee Tan, +971543066393
jungyee.tan@edelman.com
of
Andrew Chupeau, +971502583558
achupeau_c@masdar.ae

Contacts

voor Zayed Sustainability Prize
Jung Yee Tan, +971543066393
jungyee.tan@edelman.com
of
Andrew Chupeau, +971502583558
achupeau_c@masdar.ae