CMMI Cybermaturity Platform levert board en C-suite vertrouwen in cybersecurityprogramma’s en investeringen

CMMI Institute's new Cybermaturity Platform, an ISACA Cyber Solution, helps enterprises improve cybersecurity resilience and gain confidence in their cybersecurity investments. (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO, Californië--()--Het CMMI Institute kondigt vandaag het CMMI Cybermaturity Platform aan, een uitgebreid cybersecurity capability and risk assessment platform voor bedrijven dat cybersecurity biedt en senior executives het bewijsmateriaal en de inzichten geeft om de cyberbeveiliging te verbeteren.

Het cloudgebaseerde platform, een ISACA Cyber Solution, is in het afgelopen jaar ontwikkeld door onderzoek en testen met honderden CISO’s, CIO’s en CSO’s. Het platform biedt aangepaste risicoprofilering, assessment, gap-analyses en roadmap-functies en is in meerdere sectoren in gebruik, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg en de productie-industrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CMMI Institute
Laurel Nelson-Rowe, +1-847-660-5566
lnelsonrowe@isaca.org
or
Tassi Herrick, +1-308-539-1883
tassi.herrick@ogilvy.com

Contacts

CMMI Institute
Laurel Nelson-Rowe, +1-847-660-5566
lnelsonrowe@isaca.org
or
Tassi Herrick, +1-308-539-1883
tassi.herrick@ogilvy.com