Beko toont zijn nieuwste ontwerp- en productinnovaties in Milaan bij EuroCucina

Beko White Goods 1

MILAAN--()--Beko, Europa’s toonaangevende merk voor huishoudelijke apparaten met ingebouwde functies, maakte zijn debuut vandaag bij EuroCucina in Milaan en toonde daar zijn productinnovaties en ontwerpen.

De ontwerpserie van Beko biedt een verscheidenheid aan stijlen en een reeks ingebouwde producten waarmee technische innovaties aansluiten bij de bestaande behoeften en stijl van de klant. De functies stellen klanten in staat de beste normen voor de kwaliteit van voedsel te handhaven.

Het assortiment inbouwkooktoestellen van Beko bevat een reeks innovaties die het leven van gebruikers vereenvoudigen. Wilt u een lamsbout roosteren terwijl u zachtjes uw meringue kookt? Het is geen probleem met de inventieve Split & Cook®-technologie die zowel tijd als ruimte bespaart en gebruikers in staat stelt om voedsel te koken op twee verschillende temperaturen, tot 80° C uit elkaar – op hetzelfde moment.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beko
Peren Helvaci, +905377104221
peren.helvaci@arcelik.com

Contacts

Beko
Peren Helvaci, +905377104221
peren.helvaci@arcelik.com