CE-week 2018: conferentieprogramma kijkt naar de Digitalization of Everything

PHILADELPHIA & BERLIN--()--Het internet der dingen, robotica, slimme huizen, wearables, breedband-tv, persoonlijk elektrisch vervoer, connected cars – de wereld digitaliseert en snel. Houd je het bij?

Op 20-21 juni komen enkele van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de opkomende tech-arena bijeen op CE Week, het grootste consumentenelektronica- (CE) en technologie-evenement in New York City. Ze ontrafelen trends, voorspellen broeihaarden van activiteiten en kijken naar nieuwe producten die zorgen dat alles nog sneller digitaal wordt.

Zonder alle verrassingen te verklappen, geven we vast een voorproefje van wat we zullen bespreken tijdens het CE Week Conference-programma:

IoT: Wat levert het mij op?

Het internet ligt op schema om vrijwel alles aan te sluiten. Dat kan talloze voordelen voor de consument creëren, maar vereist het overwinnen van uitdagingen op het gebied van connectiviteit en beveiliging. Een panel van experts zal onderzoeken waar IoT zijn grootste impact heeft en hoe het een veiligere, slimmere wereld kan bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Messe Berlin
IFA PR Manager
Nicole von der Ropp
Tel.: +49 (0)30 / 3038-2217
vonderropp@messe-berlin.de

Release Summary

The Conference program of CE Week 2018 explores the latest trends in IoT, robotics, smart home, wearables, connected cars and more.

Contacts

Messe Berlin
IFA PR Manager
Nicole von der Ropp
Tel.: +49 (0)30 / 3038-2217
vonderropp@messe-berlin.de