IDEMIA en JCB starten pilot met F.CODE betaalkaart in Japan

COLOMBES, Frankrijk--()--Zoals aangekondigd op de Taipei JCB World Conference, op 2 november 2017, hebben IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, en JCB, het toonaangevende internationale betalingsnetwerk in Japan, de pilot gestart van de eerste Japanse F.CODE betaalkaart.

“F for fingerprint”: omarm de toekomst van betalingen met biometrie. F.CODE tilt betalingen via een kaart naar een hoger niveau omdat uw vingerafdruk de pincode vervangt en zo de veiligheid en privacy van de gebruiker versterkt door een unieke en universele identificatie te garanderen.

F.CODE maakt het leven van klanten en winkels eenvoudiger: u hoeft geen nieuwe pincode te onthouden, uw vingerafdruk is voldoende. Aan de kant van de detailhandel wordt het check-outproces versneld en kunnen banken en overheden een innovatieve en veilige technologie gebruiken voor de toekomstige betalingservaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contacts: Havas Paris PR Agency
Hanna Sebbah, +33 (0)663 733030
idemia@havas.com

Contacts

Press contacts: Havas Paris PR Agency
Hanna Sebbah, +33 (0)663 733030
idemia@havas.com