Altan Pharma kondigt de toekenning van twee octrooien aan door de USPTO voor zijn unieke, intraveneuze formulering van acetaminofen

DUBLIN--()--Altan Pharma Limited (“Altan”), een Iers gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het Amerikaanse Patent and Trademark Office (“USPTO”) twee octrooien heeft verleend aan Altan voor de intraveneuze formulering van acetaminophen (paracetamol).

Het U.S.-octrooi nr. 9,943,479 heeft betrekking op de unieke formule van Altan, die het mogelijk maakt het product in een flexibele plastic houder te verpakken en de stabiliteit te behouden gedurende de gehele houdbaarheidstermijn. Het Amerikaans octrooischrift nr. 9,943,492 omvat de werkwijze voor het vervaardigen van het product. Deze octrooien zullen octrooibescherming in Amerika bieden voor Altan’s intraveneuze formulering van paracetamol tot 18 juli 2026.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Altan Media Relations
Mark Gorman
Tel: + 353 1 908 1280
Email: info@altanpharma.com

Contacts

Altan Media Relations
Mark Gorman
Tel: + 353 1 908 1280
Email: info@altanpharma.com