Turks team wint het vierde internationale schoolkampioenschap Arabisch debatteren

Turkish team – Her Excellency Sheikha Hind bint Hamad Al Thani - Mrs. Machaille Al-Naimi (Photo: AETOSWire)

DOHA, Qatar--()--Onder het beschermheerschap en in aanwezigheid van Hare Excellentie Sheikha Hind bint Hamad, vice-voorzitter en CEO van Qatar Foundation for Education, Science and Community Development, werd het Vierde Internationale Kampioenschap Arabisch Debatteren voor Scholen afgesloten op woensdagavond 11 april 2018. Het evenement vond plaats van 7-11 april in het Qatar National Convention Center met deelname van 50 Arabische en niet-Arabische landen.

De slotceremonie werd bijgewoond door HE Sheikha Hind bint Hamad; Mevrouw Machaille Al-Naimi, voorzitter van Community Development; Dr. Hayat Maarafi, uitvoerend directeur van QatarDebate Center; samen met een aantal Excellenties, Arabische en buitenlandse ambassadeurs in Qatar, vertegenwoordigers van officiƫle sponsors, deelnemers en gasten uit alle geledingen van de samenleving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

QatarDebate Center
Khalid Khamis Al Ibrahim, 0097444542844
Communications Specialist
kibrahim@qf.org.qa

Contacts

QatarDebate Center
Khalid Khamis Al Ibrahim, 0097444542844
Communications Specialist
kibrahim@qf.org.qa