Novodiag® Bacterial GE+, een nieuwe diagnostische test voor on-demand detectie van bacteriële pathogenen

Novodiag® Bacterial GE+, molecular diagnostic test for on-demand detection of bacterial pathogens (Photo: Mobidiag)

ESPOO, Finland--()--Mobidiag, een Fins bedrijf voor moleculaire diagnostiek, heeft de lancering aangekondigd van Novodiag® Bacterial GE+, een moleculaire diagnostische test voor de gelijktijdige detectie van de meest voorkomende enterische pathogenen uit ontlastingsmonsters. Het nieuwe disposable patroon is compatibel met het volledig geautomatiseerde Novodiag®-systeem dat eind 2017 werd geïntroduceerd. Het maakt een directe analyse van een patiëntmonster mogelijk en levert uitgebreide resultaten in ongeveer een uur tijd, ten opzichte kweekmethoden van nu, die meerdere dagen nodig hebben.

“De nieuwe Novodiag Bacterial GE+ cartridge kan vele doelen identificeren, waaronder de meerderheid van bacteriën die diarree veroorzaken. Dankzij de vereenvoudigde en geoptimaliseerde workflow, kan onze volledig geautomatiseerde Novodiag-oplossing ondersteuning bieden aan elke behandelingslevering en patiëntenzorg verbeteren door infecties tegen te gaan”, legt Tuomas Tenkanen uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mobidiag
Dorothee Allard, +33 1 55 25 17 13
marketing@mobidiag.com

Contacts

Mobidiag
Dorothee Allard, +33 1 55 25 17 13
marketing@mobidiag.com