Patiënt Safety Movement Foundation Ondersteunt de Tokyo Declaration on Patient Safety

Attendees from across 40 countries gathered in Tokyo, Japan for the Third Global Ministerial Summit on Patient Safety (Photo: Business Wire)

IRVINE, Calif.--()--De Patiënt Safety Movement Foundation (PSMF) heeft zijn steun uitgesproken voor de Verklaring van Tokio over de veiligheid van patiënten, die Japan, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op de derde algemene ministeriële top hebben gepresenteerd over veiligheid van patiënten, gehouden in Tokio, Japan op 13-14 april 2018. De Verklaring verzoekt landen om hun inspanningen als het gaat om het verbeteren van patiëntveiligheid wereldwijd te versnellen door initiatieven te ondersteunen, de transparantie te vergroten en werkwijzen toe te passen die het belang erkennen van continue verbetering als het gaat om veiligheid en kwaliteit in de gezondheidszorg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, 949-351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, 949-351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org