MorphoWave™ Compact van IDEMIA: nieuwe compacte, snelle toegangscontroleterminal onthuld op ISC West

(Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, kondigt vandaag de lancering aan van MorphoWave™ Compact, de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment voor vlotte biometrische toegangscontrole. Dit technologisch meesterwerk is afhankelijk van de gepatenteerde, contactloze 3D-vingerafdruktechnologie van IDEMIA: het levert de in de praktijk bewezen prestaties van de bekroonde MorphoWave Tower in een stijlvolle en compacte lezer, ontworpen voor aan de muur gemonteerde toegangscontrole en tijdregistratietoepassingen.

MorphoWave Compact is 86% kleiner dan MorphoWave Tower, met behoud van hetzelfde grote scanvolume. De sensor heeft voor maximale nauwkeurigheid vier vingers in 3D nodig. De ergonomische, contactloze bediening levert een ongeëvenaarde combinatie op van veiligheid, gemak en doorstroom.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 (0) 6 63 73 30 30
idemia@havas.com

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 (0) 6 63 73 30 30
idemia@havas.com