Alexion neemt Wilson Therapeutics over

– Conferentiegesprek en webcast gepland voor vandaag, 11 april 2018 om 8.30 uur EDT –

– WTX101 bevindt zich in de derde fase-ontwikkeling als een nieuwe behandeling voor de ziekte van Wilson, een zeldzame, genetische en chronische koper-gemedieerde leveraandoening –

NEW HAVEN, Conn.--()--Alexion Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: ALXN) en Wilson Therapeutics AB (publ) hebben vandaag aangekondigd dat Alexion een aanbevolen openbaar bod in contanten aan de aandeelhouders in Wilson Therapeutics heeft gedaan om alle uitstaande aandelen in Wilson Therapeutics door middel van een tenderaanbieding, via een 100%-dochteronderneming. Wilson Therapeutics is een biofarmaceutisch bedrijf, gevestigd in Stockholm, Zweden, dat nieuwe therapieën ontwikkelt voor patiënten met zeldzame koper-gemedieerde aandoeningen. Het product van Wilson Therapeutics, WTX101, bevindt zich in de derde fase-ontwikkeling als een behandeling voor de ziekte van Wilson, een zeldzame genetische aandoening met verwoestende lever- en neurologische gevolgen voor patiënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexion
Media
Kim Diamond, 475-230-3775
kim.diamond@alexion.com
of
Investors
Susan Altschuller, PhD, 475-230-3534
susan.altschuller@alexion.com

Contacts

Alexion
Media
Kim Diamond, 475-230-3775
kim.diamond@alexion.com
of
Investors
Susan Altschuller, PhD, 475-230-3534
susan.altschuller@alexion.com