Red Wing presenteert PetroKing: lichte, flexibele werklaarzen die energiearbeiders voorzien van voetbescherming

De nieuwste ontwikkelingen in de lange geschiedenis van Red Wing op het gebied van speciaal ontwikkelde, veiligheidsoplossingen, biedt superieure flexibiliteit en stabiele prestaties in extreme werkomgevingen

Red Wing Introduces PetroKing: Lightweight, Flexible Work Boots Equipping Energy Workers with All-Around Foot Protection (Photo: Business Wire)

STAVANGER, Norway & ABERDEEN, Scotland & DUBAI, United Arab Emirates--()--Vandaag kondigde Red Wing zijn PetroKing-werklaarzen aan, speciaal gemaakt voor de wereldwijde energiesector. Met zijn lichte gewicht en flexibiliteit brengt PetroKing een revolutie teweeg in industrieel schoeisel door innovatieve veiligheidsvoorzieningen te combineren met comfort. De modellen bevatten 360-graden bescherming van de top van de voet tot de hiel en de enkel voor maximale prestaties.

In de energiesector maken werknemers vaak lange dagen in zware omstandigheden. De PetroKing XT- en LT-lijnen zijn zo ontwikkeld dat het bovengedeelte rechtsstreek aan de zool is bevestigd zodat de laars wendbaar is en stabiliteit biedt op oneffen oppervlakten. Het hoogwaardige voetbed en buitenzoolsysteem biedt schokabsorptie, ademend vermogen, zoolprikweerstand en vier lagen demping. Door gebruik te maken van premium, glasvezel-composiet neusjes, samen met een metaalvrij pakket, is de PetroKing robuust en comfortabel tegelij.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kohnstamm Communications
Luke Gillespie, 651-228-9141
luke@kohnstamm.com

Contacts

Kohnstamm Communications
Luke Gillespie, 651-228-9141
luke@kohnstamm.com