BringCom behaalt MEF Carrier Ethernet 2.0-certificaat in Londen en Oost-Afrika voor E-Access en E-Line

STERLING, Va.--()--BringCom Incorporated, een wereldwijde aanbieder van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen heeft aangekondigd dat het E-Access en E-Line MEF CE 2.0-certificering heeft behaald in Londen en Oost-Afrika. MEF CE 2.0 E-Access en E-Line zijn twee gestandaardiseerde carrier-class Ethernet-diensten, die door MEF worden omschreven als het bestuursorgaan voor Carrier Ethernet (www.mef.net). De BringCom-hubs die ter ondersteuning dienen van E-Access en E-Line-services bevinden zich in Londen, Djibouti, Nairobi en Kampala. Standardized Carrier Ethernet biedt zakelijke kwaliteit en carrier-class connectiviteit en dienstverlening van gecertificeerde kwaliteit om hoofdkantoren, vestigingen, datacenters en andere locaties op hoofdstedelijk, regionaal, nationaal en wereldwijd niveau met elkaar te verbinden, waarbij alle zakelijke verkeersapplicaties (spraak, data, video en internet) worden geïntegreerd in één netwerk.

“Nu BringCom de MEF CE 2.0-certificering heeft verkregen, krijgen klanten gegarandeerd Standardized Carrier Ethernet-services van hoge kwaliteit in Oost-Afrika. Dit certificaat zou niet mogelijk zijn zonder hulp van onze toegewijde partners Djibouti Telecom en Datanet in Oost-Afrika”, vertelt Fabrice Langreney, president en CEO van BringCom. “BringCom’s MEF-certificering in de Oost-Afrikaanse regio is de eerste stap richting de oprichting van het next-generation SDN/ NFV-platform in Afrika, die zorgt voor het verbeteren van connectiviteit van internationale carriers in Afrika en zodat we competitief kunnen voldoen aan de eisen van zakelijke klanten in de regio.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BringCom
Manuel Charpentier, Marketing Director
+1 703-668-1178
mcharpentier@bringcom.com

Contacts

BringCom
Manuel Charpentier, Marketing Director
+1 703-668-1178
mcharpentier@bringcom.com