Dame Maggie Smith és a Harry Potter filmekben szereplő további színészek is a hangjukat kölcsönzik a Jam City új mobiltelefonos játékához, a Harry Potter: Hogwarts Mystery-hez

A játék szerdán, április 25-én kerül kiadásra

Dame Maggie Smith Minerva McGalagony professzor szerepében a Jam City Harry Potter: Hogwarts Mystery elnevezésű mobiltelefonos játékában (Fénykép: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Jam City:

Ki: Jam City, egy Los Angeles-i székhelyű, mobiltelefonos játékokat készítő stúdió, a Warner Bros. Interactive Entertainmenttel együttműködve.

Mit: A Harry Potter filmekben szereplő színészek hangján szólalnak majd meg a Jam City Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Roxfort rejtélye) mobiltelefonos játékának szereplői. A játékhoz a hangjukat kölcsönző színészek közt vannak a következők:

  • Dame Maggie Smith (McGalagony professzor)
  • Michael Gambon (Dumbledore professzor)
  • Warwick Davis (Flitwick professzor)
  • Sally Mortemore (Irma Cvikker)
  • Gemma Jones (Madam Pomfrey)
  • Zoe Wanamaker (Madam Hooch)

Az iOS és Androidos platformokon futtatható Harry Potter: Hogwarts Mystery globális kiadásának dátuma a Jam City tájékoztatása szerint szerda, április 25-e.

Hol: Los Angeles, Kalifornia állam, USA

Idézetek:
„Nagyon örülök, hogy részt vehettem a Harry Potter: Hogwarts Mystery elkészítésében, mivel úgy gondolom, ez remek lehetőség arra, hogy kapcsolatba kerüljünk a rajongók egy új generációjával, és arra is, hogy emlékeztessem őket, McGalagony professzor továbbra is rajtuk tartja a szemét” - nyilatkozta Dame Maggie Smith.

„A Harry Potter: Hogwarts Mystery megalkotásával az volt a célunk, hogy a játékosok most először valóban a Roxfort tanulóinak érezhessék magukat” – fejtette ki Chris DeWolfe, a Jam City társalapítója és vezérigazgatója. „Ezeknek az ikonikus és hihetetlenül tehetséges színészeknek a játékban való szerepeltetésével egy lépéssel közelebb jutottunk ahhoz, hogy a rajongók ténylegesen megtapasztalhassák, milyen is a roxforti diákok élete.”

Letöltés: A Harry Potter: Hogwarts Mystery játékra vonatkozó információk és tájékoztatás letöltése céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Háttérinformációk:Harry Potter: Hogwarts Mystery az első olyan mobileszközökön futtatható játék, amelyben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és megtapasztalhatják, milyen az élete a Roxfortba frissen bekerülő varázslótanoncoknak. Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közt. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok által hozott döntések, az, hogy hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.

További részletekért a Harry Potter: Hogwarts Mystery -ről, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.facebook.com/HPHogwartsMystery/www.twitter.com/HogwartsMystery, illetve további információkért látogasson el a következő weboldalra: www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Amit a Jam City-ről tudni kell:
A Jam City a mobileszközökre fejlesztett szórakoztató alkalmazások piacának egyik vezető, globális cége, amely szerte a világon több millió játékos számára biztosít közösségi játékélményeket. A Jam City-t 2010-ben hozta létre Chris DeWolfe és Aber Whitcomb, a MySpace társalapítói, valamint a 20th Century Fox korábbi ügyvezetője, Josh Yguado. Az egyik legkreatívabb játékfejlesztői gárdával rendelkező Jam City volt a megalkotója a legnagyobb bevételt hozó és legidőtállóbb közösségi játékfranchise-ok közül jó néhánynak, köztük például a Cookie Jam-nek (amely a Facebookon „Az év játéka” címet nyerte el) és a Panda Popnak. A ma már Hollywood kedvenc stúdiójának számító Jam City neve fémjelez számos, a szórakoztatóipar ikonikus márkájára (Harry Potter karaktere, a Family Guy, a Marvel „Avengers” nevet viselő játéka és a Futurama) épülő rendkívül népszerű, vonzó, érdekes és ötletgazdag mobiltelefonos játékot. A Jam City 500 alkalmazottat foglalkoztat számos stúdióban Los Angelesben (ahol a cég központja működik), San Franciscóban, San Diegóban, Seattle-ben és Buenos Aires-ben. A Jam City csapata jól ismert kreativitásáról és kulcsfontosságú területeket érintő számos újításáról, ideértve a narrációt, az adattudományt és a célközönségre vonatkozó adatgyűjtést.

Amit a Warner Bros. Interactive Entertainmentről tudni kell:
A Warner Bros. Interactive Entertainment a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. egyik divíziója, amely globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobil eszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok pubikálása, fejlesztése, lincencbe adása és forgalmazása terén világszerte.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell:
A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely a J.K. Rowling varázsvilágát életre keltő élményparkban, a Wizarding World™-ben megtapasztalható varázslatos kalandok által inspirált játékokat fémjelzi. Ezek az új digitális játékok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elfedezzék, megismerjék és átéljék a csodálatos varázsvilág, a Wizarding World™ kínálta fantasztikus kalandokat.

Amit a Harry Potter sorozatról tudni kell:
Harry Potter figurája továbbra is globális kedvenc. A hét könyv, amelyben a karaktert megalkotó író, J.K. Rowling elmeséli Harry kalandjait, minden eddigi kasszasikert megdöntve ez idáig több mint 500 millió példányban kelt el világszerte, és 80 nyelvre fordították le. A Warner Bros. Pictures által forgatott Harry Potter filmek máig több mint 7,7 milliárd USA dolláros bevételt hoztak, melynek alapján a Harry Potter a franchise-mozifilmek közt a legjövedelmezőbb sorozatnak számít.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY szoftver © 2018 Jam City, Inc. Fejlesztő: Jam City. A Jam City® és a Jam City Logo a Jam City, Inc. bejegyzett és/vagy nem bejegyzett védjegye. A WIZARDING WORLD, a HARRY POTTER és a FANTASTIC BEASTS kiadási jogainak tulajdonosa J.K. Rowling. A PORTKEY GAMES, a HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, a WIZARDING WORLD, a HARRY POTTER és a FANTASTIC BEASTS karakterek, nevek és kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. Entertainment Inc. bejegyzett és/vagy nem bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva.

A szerkesztő megjegyzése:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery-re vonatkozó információk letöltéséhez kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Kenny Johnston, 602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
vagy
ONE PR Studio (for Jam City in the US)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Kenny Johnston, 602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
vagy
ONE PR Studio (for Jam City in the US)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com