Breed Reply investeert in METRON en TAG Sensors

Investeerder van het eerste uur in de IoT-business breidt portfolio uit naar 20 bedrijven, verspreid over heel Europa. Het Franse METRON heeft een platform ontwikkeld voor industrieel gebruik van slimme energie en het Noorse TAG Sensors is gefocust op het real-time managen van koelketens.

LONDEN--()--Breed Reply, een vooraanstaand operationeel investeerder in de Internet of Things (IoT)-branche, kondigt aan dat investeringen doet in METRON uit Frankrijk en TAG Sensors uit Noorwegen.

De twee bedrijven hebben in totaal zo’n £3,75 miljoen opgehaald bij Breed Reply en andere investeerders. De nieuwe investeringen betekenen voor Breed Reply een flinke uitbreiding van het pan-Europese portfolio. Daarin zitten meer dan twintig verschillende bedrijven die zich hebben toegespitst op het IoT. De sectoren waarin ze actief zijn variëren van gezondheid, industrie, slimme gebouwen en steden en transport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.