H.I.G. Capital investeert in logistieke activa in Denemarken

LONDEN--()--H.I.G. Capital, LLC (“H.I.G.”), een toonaangevende wereldwijde investeringsvennootschap met meer dan €20 miljard aan eigen vermogen onder beheer, heeft vandaag aangekondigd dat een van zijn dochterondernemingen onlangs de acquisitie van een logistieke portefeuille van 48.000m² in Denemarken heeft voltooid. Voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

H.I.G. blijft zijn omvangrijke bezit van onroerend goed in heel Europa uitbreiden, bestaande uit aandelen- en schuldinvesteringen, met een bijzondere focus op zijn doelmarkt van small/ midcap-opportunities met toegevoegde waarde.

Riccardo Dallolio, algemeen directeur en hoofd van H.I.G. Europe Realty Partners in Londen: “De Scandinavische vastgoedmarkten vormen een belangrijk onderdeel van onze Europese strategie voor waardetoevoegen en we blijven actief kijken naar de kansen in de small/midcap-sector in de kapitaalstructuur in deze landen.”

Contacts

H.I.G. Capital
Riccardo Dallolio, +44 (0) 207 318 5700
Managing Director
rdallolio@higcapital.com
www.higcapital.com

Release Summary

H.I.G. Capital announces that one of its affiliates has recently completed the acquisition of a 48,000sqm logistics portfolio in Denmark.

Contacts

H.I.G. Capital
Riccardo Dallolio, +44 (0) 207 318 5700
Managing Director
rdallolio@higcapital.com
www.higcapital.com