Eerste patiënt behandeld met het nieuwe protonentherapiesysteem van Mevion

MedStar Georgetown University Hospital begint behandelingen met het HYPERSCAN™ Pencil Beam-scansysteem

The MEVION S250i Proton Therapy System with HYPERSCAN Pencil Beam Scanning at MedStar Georgetown University Hospital in Washington, D.C. (Photo: Business Wire)

LITTLETON, Massachusetts--()--Mevion Medical Systems kondigt de behandeling aan van de eerste patiënt ter wereld met het MEVION S250i protonentherapiesysteem® in het MedStar Georgetown University Hospital in Washington, D.C.

“De lancering van het HYPERSCAN-systeem is een belangrijke mijlpaal op het gebied van protonentherapie. Het is de realisatie van een visie om het meest klinisch geavanceerde en economisch levensvatbare protonentherapiesysteem ter wereld te maken waardoor protonentherapie toegankelijk is voor het hele spectrum van zorgaanbieders, “zei Joseph Jachinowski, CEO van Mevion Medical Systems. “Mevion heeft consequent gewerkt om de protonentherapie naar een hoger plan te tillen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mevion
Melanie Benton, 978-540-1551
mbenton@mevion.com

Contacts

Mevion
Melanie Benton, 978-540-1551
mbenton@mevion.com