Voormalige president van Polen roept Europa op om het voorbeeld van Sharjah te volgen in de overheidscommunicatie op de IGCF

Lech Wałęsa - guest of honour (Photo: AETOSWire)

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--Het 7e International Government Communication Forum (IGCF), georganiseerd door het International Government Communication Center van Sharjah Government Media Bureau, opende de tweede dag in Expo Center Sharjah met toespraken van eregast Lech Wałęsa, voormalig president van Polen, en HE Tariq Saeed Allay, directeur van Sharjah Government Media Bureau. De openingssessie werd gemodereerd door Maqsoud Kruse, uitvoerend directeur van ‘Hedayah’.

Wałęsa benadrukte het belang van de boodschap die werd overgebracht tijdens de keynotespeech door HH Sheikh Dr Sultan bin Mohamed Al Qasimi, opperbevelhebber en regeringsleider van Sharjah tijdens de openingsceremonie. In de speech werd gesproken over waarden en normen die we na moeten leven in het veranderende digitale tijdperk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SGMB
Hussain Almulla, +971563980067
Media Relation Executive
Hussain.AlMulla@SGMB.ae

Contacts

SGMB
Hussain Almulla, +971563980067
Media Relation Executive
Hussain.AlMulla@SGMB.ae