Kopstukken uit de moderne geschiedenis komen naar Sharjah voor het International Government Communication Forum 2018

  • Meer dan 40 sprekers uit 16 landen en kopstukken uit de moderne geschiedenis nemen deel aan de IGCF
  • Verwacht wordt dat het evenement ongeveer 3000 experts, overheidsfunctionarissen en media- en communicatieprofessionals zal verwelkomen

IGCF2018 general photo (Photo: AETOSWire)

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--Sean Spicer, voormalig persvoorlichter van het Witte Huis (2017), Nobelprijswinnaar Lech Walesa, voormalig president van Polen, die een leidende rol speelde in de val van het communisme in het Oostblok, Timothy Berners-Lee, uitvinder van het World Wide Web en Jimmy Wales, oprichter van Wikipedia behoren tot de vele kopstukken uit moderne geschiedenis die spreken op het International Government Communication Forum dat woensdag (28 maart) in Sharjah is geopend.

Gehouden met de steun van Zijne Hoogheid Sheikh Dr Sultan bin Mohamed Al Qasimi, Opperste Raadslid en Heerser van Sharjah, wordt het evenement gehouden door het International Government Communication Center (IGCC), een dochteronderneming van het Sharjah Government Media Bureau, van 28 tot en met 29 maart in Expo Center Sharjah.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sharjah Government Media Bureau
Hussain Almulla, +971563980067
Media Relation Executive
Hussain.AlMulla@SGMB.ae

Contacts

Sharjah Government Media Bureau
Hussain Almulla, +971563980067
Media Relation Executive
Hussain.AlMulla@SGMB.ae