AI Expo Europe: het toonaangevende evenement voor kunstmatige intelligentie arriveert in de Europese hoofdstad van innovatie, Amsterdam

Join the leading thought leadership networking event at the RAI, Amsterdam on June 27-28. (Photo: Business Wire)

AMSTERDAM--()--De AI Expo Europe zal deze zomer (27-28 juni) neerstrijken in het centrum van AI-innovatie, Amsterdam, Nederland. Het doel is ‘AI te leveren voor een slimmere toekomst’. De goed bereikbare Nederlandse hoofdstad staat bekend om zijn unieke, rijke cultuur en grachten en kreeg zelfs de titel Europese hoofdstad van innovatie in 2016 van de Europese Commissie. De AI-scène van de stad bloeit met de komst van een kunstmatige intelligentiehub van wereldklasse begin 2021 en investeringen van durfkapitalisten. De AI-hub komt tot stand in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de gemeente Amsterdam op het Amsterdam Science Park, een plek waar onderwijs, onderzoek en ondernemerschap samenkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AI Expo
Anna Fry
Marketing Executive
+44117 980 9020
anna@ai-expo.net

Contacts

AI Expo
Anna Fry
Marketing Executive
+44117 980 9020
anna@ai-expo.net