GSMA wil een uitgebreide agenda voor digitale integratie voor vrouwen in de aanloop naar de G20-top

GSMA pleit als forumvoorzitter van de W20-verlovingsgroep voor een gezamenlijke aanpak van het dichten van de genderkloof bij CSW62

NEW YORK--()--De GSMA steunt de 62ste vergadering van de Commission on the Status of Women (CSW62) die deze maand plaatsvindt op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, als onderdeel van haar inzet voor het Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s), met name SDG 5 (Gendergelijkheid). De rol van de GSMA op het evenement weerspiegelt de status als Topic Chair van het thema Digital Inclusion binnen de W20 (Women 20) group, die de G20-lidstaten zal adviseren over kwesties rond gendergelijkheid en de economische empowerment van vrouwen. Op CSW62 zullen de GSMA en haar partners parallel-lopende evenementen organiseren over een reeks onderwerpen op dit gebied, waarbij bedrijven in het mobiele ecosysteem, overheden, VN-agentschappen en NGO’s worden samengebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor the GSMA
Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Voor the GSMA
Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com