IDEMIA: Reizen wordt makkelijker met de biometrische innovaties die gepresenteerd worden op de Passenger Terminal Expo (20-22 maart 2018)

COLOMBES, Frankrijk--()--IDEMIA, wereldleider in augmented reality, heeft aangekondigd dat het aanwezig is op de Passenger Terminal Expo (PTE) 2018, ’s werelds grootste luchtvaartexpositie. PTE begint vandaag in Stockholm en loopt tot en met de 22e. Tijdens PTE presenteren alle belangrijkste spelers in de industrie zich aan het publiek, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenautoriteiten en overheidsofficials.

Nu het passagiersvervoer via de lucht steeds drukker wordt, groeit de noodzaak voor een soepele verwerking van al deze passagiers. Rigoreuze beveiliging maakt een goed passagiersmanagement van cruciaal belang. Met zijn Augmented Identity biedt IDEMIA een soepele identificatiemethode die aan alle eisen voldoet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 (0)663 733030
idemia@havas.com

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 (0)663 733030
idemia@havas.com