Nieuw onderzoek naar grootste problemen en behoeften in strijd om te stoppen met roken

Figure 1: Which of the following situations, if any, apply to you? (% - Top Three Answers per Country) (Graphic: Business Wire)

NEW YORK--()--De Foundation for a Smoke-Free World heeft de resultaten gepubliceerd van een nieuw, wereldwijd onderzoek om rokers beter te begrijpen en meer te weten te komen over hun ervaringen en uitdagingen als ze proberen om te stoppen met roken. Het onderzoek benadrukt ook dat rokers bewust zijn van de schade die wordt veroorzaakt door roken en hoe hun beleving van sigaretten, alternatieve producten en nicotine de motivatie om te stoppen met roken beïnvloeden. De resultaten laten de ontwikkeling van het onderzoek zien en helpen om erachter te komen wat de beste oplossingen zijn om zo snel mogelijk een einde te maken aan roken in verschillende culturen en economieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Feinstein Kean Healthcare
Lynn Blenkhorn, 617-761-6766
Lynn.Blenkhorn@fkhealth.com

Contacts

Feinstein Kean Healthcare
Lynn Blenkhorn, 617-761-6766
Lynn.Blenkhorn@fkhealth.com