Már kapható a Galaxy S9 és S9+ - a mai, modern kommunikációhoz tervezett okostelefonok

A díjnyertes Galaxy S9+ kamerája minden más okostelefon kameráját felülmúlja: az eddigi legmagasabb pontszámot kapta a DxOMark-tól

Designed for the way we communicate today, Samsung's new Galaxy S9 and Galaxy S9+ are available in the U.S. at wireless network providers, retailers and on Samsung.com. (Photo: Business Wire)

Ridgefield Park, New Jersey--()--A Samsung Electronics America, Inc. bejelentette, hogy az új, díjnyertes Galaxy S9 és Galaxy S9+, amelyeket világszerte kategóriájukban a legjobb kijelzővel, kialakítással és kamerával rendelkező okostelefonként méltattak az okostelefonokat értékelő szakemberek, mostantól megvásárolható az amerikai egyesült államokbeli vezeték nélküli hálózati szolgáltatóknál és a kiskereskedelmi üzletekben. A telefonok három színben állnak rendelkezésre: Midnight Black (éjfekete), Coral Blue (korallkék) és az új Lilac Purple (orgonalila). A Galaxy S9 javasolt kiskereskedelmi ára 719,99 USA dollár, a Galaxy S9+ javasolt kiskereskedelmi ára pedig 839,99 USA dollár. A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ gyári független és hálózatzárt változata egyaránt megvásárolható a Samsung.com weboldalon.

"A Galaxy S9-et és S9+-t kifejezetten a vizualitást előnyben részesítő és a különféle közösségi médiumokat aktívan használó generáció igényeinek szem előtt tartásával terveztük-azaz elsősorban azoknak a felhasználóknak szánjuk, akik számára alapvető szükséglet a kapcsolódás, a kommunikáció és történeteik fényképek és videófelvételek révén való megosztása" - nyilatkozta Tim Baxter, a Samsung Electronics North America elnök-vezérigazgatója. "Az újítás iránti elkötelezettségéről ismert Samsung újragondolta az okostelefon-kamerát: ezzel a telefonnal a felhasználók bármilyen fényben és környezetben kiemelkedő minőségű fényképeket készíthetnek, és létrehozhatják önmaguk animált Emojiját is, amellyel egyedi módon fejezhetik ki személyiségüket és érzelmeiket."

Kamera. Újragondolva

A kifejezetten a mai, modern kommunikációhoz, önmagunk és érzelmeink képekkel, videókkal és hangulatjelekkel való kifejezésének elősegítéséhez tervezett Galaxy S9 és Galaxy S9+ egyaránt a Samsung legfejlettebb okostelefon-kamerájával rendelkezik: két apertúrát (Dual Aperture(1)) támogat (f/1.5-ös és f/2.4-es), miáltal az emberi szemhez hasonlóan képes alkalmazkodni a különféle fényviszonyokhoz. Ezen felül a Galaxy S9 és az S9+ exponáláskor nem egy, hanem automatikusan 12 fényképet készít, és ezekből a legjobbakat kiválasztva egy optimális képet hoz létre, amely jobb kontraszttal rendelkezik, alacsonyabb a zajszintje és sokkal élesebb. A kivételes képminőséget a DxOMark által a Galaxy S9+-nak adott pontszám is megerősíti: a készülék kamerája a mobiltelefon-kamerák közt az eddigi legmagasabb pontszámot érdemelte ki.

Ezen felül a Galaxy S9 és S9+ a Super Slow-mo funkciónak köszönhetően másodpercenként 960 képkockát rögzítve szuperlassított felvételt képes készíteni: egy 0,2 másodperces videófelvétel akár hat másodperc hosszúságúvá nyújtható, miáltal epikus történetekké varázsolhatjuk mindennapi életünk pillanatait. Az automatikus mozgásérzékelővel ugyanakkor könnyedén elkaphatjuk még a leggyorsabb eseményeket is, mivel az érzékelő késedelem nélkül bekapcsolja a Super Slow-mo rögzítést, amikor a képernyőre rögzíthető, állítható méretű négyzeten belül mozgást észlel. Az AR Emoji funkció segítségével a felhasználók saját képükre formálhatják a hangulatjeleket: készíthetnek például egy 2D-s szelfiből egy dinamikus, 3D-s avatárt, választhatnak a telefon által felkínált opciókból különféle színes karaktereket vagy elkészíthetik önmaguk animált verzióját. A személyre szabott AR Emojikból automatikusan 18-féle animált GIF is készíthető, amelyek bármely, a formátumot támogató alkalmazásban továbbküldhetők vagy megoszthatók.

A Galaxy S9 és S9+ kamerájával a felhasználók újfajta módokon léphetnek kapcsolatba a körülöttük lévő világgal a Samsung intelligens platformja, a Bixby(2) segítségével. Az integrált mélytanulási technológiának köszönhetően a Bixby több okosfunkcióval bővíti a kamera használati palettáját, ideértve szövegek azonnali, valós idejű fordítását egyik nyelvről egy másikra, ételek felismerését és az étel hozzávetőleges kalóriaértékének közvetlenül a kamerán látható kép fölötti megjelenítését, valamint számos információ biztosítását a közelben lévő turistalátványosságokról, éttermekről, stb. A virtuális asszisztens, a Bixby segítségével a felhasználók ugyanakkor azonosíthatják az árucikkeket is, amelyekre a kamerát irányítják, és akár azonnal meg is vásárolhatják a nekik tetsző terméket, amennyiben azt forgalmazza az egyre bővülő kiskereskedői partnerlistán szereplő bármely üzlet.

A szórakoztatás új dimenziója

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ prémiumkategóriás szórakoztatást biztosít az AKG által hangolt erőteljes sztereó hangszóróinak és a Galaxy eszközökre jellemző szuperfényes, a telefon oldalára rásimuló, keretmentes, a teljes előlapot kitöltő, határtalan kijelző, az AMOLED Infinity Display révén. A kristálytiszta, erős hangzásnak és a fantasztikusan élethű vizuális élményt biztosító képernyőnek köszönhetően a felhasználók minden eddiginél mélyebbre merülhetnek kedvenc tartalmaik élvezete során a hangok és a látvány világába.

Csatlakoztatott életmód

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ egyaránt támogatja az új SmartThings appot. Az alkalmazás egyetlen, egységes felületet biztosít a felhasználók számára kompatibilis, csatlakoztatott Samsung és nem Samsung eszközeik áttekintésére és irányítására-azaz a csatlakoztatott életmód irányításához a telefon egyszerű és könnyen kezelhető vezérlőközpontként használható.

A Galaxy telefonok esetében a tökéletesség alapkövetelmény

A Galaxy S9 és S9+ esetében is rendelkezésre állnak természetesen azok a Galaxy funkciók, amelyek a felhasználók kedvenceinek bizonyultak, mint például az IP68 besorolás szerinti por- és vízállóság, a bővíthető memória, a gyors és vezeték nélküli töltés és a fülhallgatóhoz való jackcsatlakozó(3). Ezen felül a Galaxy S9 és S9+ a legnagyobb hálózati sebességet is könnyedén kezeli, ideértve az akár 1,2 Gb/s sebességű gigabit LTE kapcsolatot, miáltal a felhasználók számára a mai hálózatokon elérhető legjobb hívásminőséget és legnagyobb adatforgalmi sebességet biztosítja.

Samsung Premium Care

A Samsung.com oldalon keresztül megvásárolt Galaxy S9 vagy Galaxy S9+ készülékek tulajdonosai számára egyhavi ingyenes szerviz- és támogatási szolgáltatás, a Samsung Premium Care áll rendelkezésre-az egyetlen helyfüggetlen ügyféltámogatási program, amelyet a felhasználók bárhol igénybe vehetnek, legyen az az otthonuk, az irodájuk vagy akár a kedvenc kávézójuk. A szolgáltatáshoz hozzátartozik a sérülésvédelem, meghosszabbított garanciaidő és gyorsszervizelés vagy cserekészülék biztosítása.

Ezen felül a Samsung a közelmúltban bejelentette, hogy kibővíti a mobileszközökhöz személyes támogatást biztosító hálózatát: további 300 Samsung Care által felhatalmazott uBreakiFix szervizpontot létesít szerte az országban. A 2019-es év elejére a Samsung és a uBreakiFix a tervek szerint mintegy 200 további Samsung Care által felhatalmazott szervizpontot nyit meg az Amerikai Egyesült Államokban.

További információkért a Galaxy S9-ről és a Galaxy S9+-ról kérjük, látogasson el a következő internetes címre: news.samsung.com/us/galaxy-s9/.

Samsung Galaxy S9 és S9+ termékjellemzők

[Object Omitted]

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

Amit a Samsung Electronics America, Inc.-ről tudni kell…

Samsung Electronics America, Inc. (SEA), amelynek központja New Jersey államban, Ridgefield Parkban található, a szórakoztató elektronikai, mobileszköz- és vállalati megoldások piacának egyik újításairól ismert vezetője. A Samsung Electronics Co., Ltd. 100%-os tulajdonában lévő SEA minden újabb termékével kitolja a technológiai határokat, és ügyfelei és a termékeit használó szervezetek számára az otthoni szórakoztatás, a dolgok Internete, a mobil számítástechnika, az okostelefonok, a virtuális valóság, a vezeték nélküli eszközök és viselhető számítástechnikai eszközök kategóriájában folyamatosan bővülő, úttörő megoldásokat képviselő termékportfóliót és piacvezető tartalmakat kínál, továbbá különféle szolgáltatásokat biztosít a mobil fizetések, 360-fokos VR (virtuális valóság) videók terén, valamint ügyféltámogatást és számos egyéb szolgáltatást. A Samsung úttörő megoldásaival vezeti az okostelefon- és HDTV ágazatot az Amerikai Egyesült Államokban, és ugyanakkor Amerika egyik leggyorsabban növekedő háztartásikészülék-gyártója is. A Samsungra vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el a www.samsung.com weboldalra. A Samsungra vonatkozó legfrissebb hírek a következő címen érhetők el: news.samsung.com/us, illetve kövessen minket: @SamsungNewsUS..

Amit a Samsung Electronics Co., Ltd.-ről tudni kell…

A Samsung innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat átalakítja, újraalkotja a televíziók, okostelefonok, viselhető okoseszközök, táblagépek, digitális készülékek, hálózati rendszerek, memóriák, nagy integráltságú rendszerelemek, félvezetők és LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk e témákban a Samsung Newsroomban érhetők el a http://news.samsung.com weboldalon.

(1) Duális apertúra/rekesz kizárólag a hátlapi, nagylátószögű kamerában.
(2) A hangvezérlés funkció harmadik felek csak egyes (de folyamatosan bővülő számú) alkalmazásaihoz áll rendelkezésre; a kompatibilis alkalmazások listáját lásd az Apps with Voice in Bixby (Appok hangvezérléssel) a Bixby szolgáltatáson belül! A szolgáltatás rendelkezésre állása országonként, illetve a mobilszolgáltatótól függően eltérhet. A Bixby-hez való azonnali hozzáférés nem áll rendelkezésre a következő üzemmódokban: videó- és hangfelvétel, telefonhívás, Ultra Power Saving (ultra energiatakarékos) üzemmód, vészhelyzeti üzemmód, gyermek felhasználói üzemmód, DeX, DeX Station és autózási üzemmód. A hangvezérlés funkció angol (USA), koreai és kínai (mandarin) nyelven érhető el, azonban nem minden akcentust, dialektust vagy kifejezést ismer fel.
(3) A vízállóságot a következő tesztfeltételek mellett határozták meg: 1,5 méteres mélység, édesvíz, maximum 30 perces időtartam. A készülékről vízbe merítés után öblítse le a rákerült szennyeződést, majd szárítsa meg. A Mikro SD kártya külön kapható (nem tartozék). A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ 64 GB-os tárhellyel rendelkezik. A vezeték nélküli töltő külön kapható (nem tartozék).
(4) A készülékképernyő átmérőjének hossza teljes téglalapként, a sarkok lekerekítését figyelmen kívül hagyva.
(5) Az alapértelmezett felbontás a Full HD+, a Beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható át.
(6) A Galileo és a BeiDou lefedettsége korlátozott lehet.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Edelman (a Samsung Electronics America képviseletében)
Jordan Guthmann, +512-634-3673
Jordan.Guthmann@edelman.com

Contacts

Edelman (a Samsung Electronics America képviseletében)
Jordan Guthmann, +512-634-3673
Jordan.Guthmann@edelman.com