De Nora showt innovatieve producten voor waterbehandeling en toepassingsexpertise voor de Europese start tijdens de IFAT in München tussen 14 en 18 mei

Tijdens de officiële launch van de Europese watertechnologiebusiness zullen we modellen van De Nora showen in een omgeving met de befaamde Italiaanse gastvrijheid.

MILAAN--()--De Nora, een leidinggevende ontwikkelaar van veilige en inovatieve wateroplossingen voor de desinfectie, zuurstofverrijking, het filteren en het elektrochloreren van water, laat tijdens de IFAT in München van 14 tot en met 18 mei zijn producten zien. De Nor presenteert innovatieve nieuwe ontwikkelingen en vooruitstrevende producten bij stand A1.334. Daar tonen we onder meer onze Capital Controls®-ozonsystemen, DE NORA TETRA™ biologische waterreinigingsfilters en de ClorTec®-, SEACLOR®- en SANILEC®- electrochemische producten.

De tweejaarlijkse conferentie, die in 2016 136.885 bezoekers uit 169 landen trok, is de grootste op het gebied van water-, compost-, afval- en ruwe materialenmanagement ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

De Nora
Fran House
Marketing Manager
+447836610079
Fran.house@denora.com

Contacts

De Nora
Fran House
Marketing Manager
+447836610079
Fran.house@denora.com