IDEMIA gaat samenwerking met Unisys aan voor biometrische dienstverlening voor het Australische Ministerie van Binnenlandse Zaken

(Photo: IDEMIA)

COLOMBES, France--()--IDEMIA, de wereldleider op het gebied van toegevoegde realiteit, levert met trots de biometrische techniek aan waarop de Enterprise Biometric Identity Service (EBIS) is gebaseerd die wordt gebruikt door het Australische Ministerie van Binnenlandse Zaken.

IDEMIA gaat een state-of-the-art biometrisch controlesysteem leveren aan het Australische Ministerie van Binnenlandse Zaken. De techniek kan worden gebruikt voor het verwerken van visa-aanvragen, grenspassages en naturalisatieverzoeken. Door samen te werken met Unisys Stealth(identity)™, levert IDEMIA een vlaggenschip op het gebied van biometrische technologie en plaatst het Australië op de voorste rij als het aankomt op grenscontrole en immigratiebeheersing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IDEMIA
Hanna Sebbah, +33 (0)6 63 73 30 30
Manon Gaudefroy, +33 (0)6 85 30 60 02

idemia@havas.com

Contacts

IDEMIA
Hanna Sebbah, +33 (0)6 63 73 30 30
Manon Gaudefroy, +33 (0)6 85 30 60 02

idemia@havas.com