Společnost Tommy Hilfiger představila šampióna Formule 1 Lewise Hamiltona jako globálního velvyslance pánské módy značky TOMMY HILFIGER

Jeden z neúspěšnějších současných sportovců Lewis Hamilton bude reprezentovat svět mužské módy TOMMY HILFIGER jako světový velvyslanec značky od jara letošního roku.

Loading media player...

AMSTERDAM--()--Společnost Tommy Hilfiger, která je majetkem firmy PVH Corp. [burzovní index NYSE: PVH], oznámila, že britský pilot a čtyřnásobný vítěz světového šampionátu Formule 1 Lewis Hamilton se od jara 2018 stane novým globálním velvyslancem módní značky pro muže TOMMY HILFIGER, včetně kolekcí HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED a kolekce pánské módy, spodního prádla a plavek TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear and Swimwear. Tato spolupráce je odrazem strategické snahy společnosti Tommy Hilfiger stavět na pevné tradici módy pro muže, dále rozšiřovat své zastoupení v tomto segmentu ve světě a přivést ke značce novou generaci příznivců.

„Vždy jsem obdivoval Lewisovu neuvěřitelnou vytrvalost během závodů stejně jako jeho jedinečný styl mimo závodiště, který oslovuje novou generaci příznivců naší značky,“ řekl Tommy Hilfiger. „Vybudoval svou neuvěřitelnou kariéru závodníka díky vášni, odhodlání a extrémnímu pracovnímu nasazení, hodnotami, na kterých jsem stavěl, když jsem zakládal svou značku. S Formulí 1 nás pojí historie a toto partnerství vychází z naší tradice spolupráce v rámci motoristického sportu."

Kariérní úspěchy Lewise Hamiltona ho zařadily mezi elitu světových sportovců a je považován za jednoho z nejlepších pilotů Formule 1 v historii. Je držitelem rekordu, pokud jde o počet nejlepších startovní pozic, celkových bodů a nejvíce vítězství na různých okruzích. V každé sezóně, kterou dokončil, získal alespoň jednu Velkou cenu. Lewis Hamilton je ve spojení s více než 17 miliony fanoušků díky dosahu sociálních kanálů a nabízí tak divákům jedinečný pohled do zákulisí světa závodů Formule 1 i do svého osobního života.

"Věřím v sílu módy a inovací, které oslavují individualitu a překračují konvence, stejně jako Tommy Hilfiger," řekl Lewis Hamilton. "Tommyho návrhy mě inspirují, abych byl odvážný ve všem, co si obléknu i mimo závodní dráhu, vyjádřil svou kreativitu a různorodý styl se sebevědomím. Jeho módní přehlídky TOMMYNOW jsou jedinečné a jsem velmi rád, že mohu spolupracovat s tak průkopnickou značkou."

Ucelenou kampaň módy pro muže zachytil fotograf Mikael Jansson na závodním okruhu Pocono Raceway, známém rovněž jako „nevypočitatelný trojúhelník“ v americké Pennsylvánii. Kampaň bude spuštěna celosvětově na jaře letošního roku. Zahrnuje exkluzivní video ukázky, tištěné i online materiály a venkovní reklamu a bude podpořena jedinečnými akcemi, které aby měly zapojit zákazníky a které dodávají značce výjimečnou perspektivu, pokud jde o pop kulturu a životní styl na celém světě. Kampaň pánské módy TOMMY HILFIGER bude probíhat současně s kampaní dámské módy, v jejíž čele stojí velvyslankyně značky módy pro ženy a mezinárodní supermodelka Gigi Hadidová. Kampaně se propojily, když Lewis Hamilton a Gigi Hadidová usedli za volant modelu Mercedes-AMG GT S na okruhu Pocono Raceway a natočili svou první společnou jízdu po okruhu záznamovou kamerou na videu, které zachycuje reakce na spolujezdcovy řidičské dovednosti. Video režíroval Matt Baron.

Jarní kolekce TOMMY HILFIGER Spring 2018 oslavuje lásku Tommyho Hilfigera k motoristickému sportu, ve kterém se mísí rychlost a bezprostřednost s nostalgií minulosti. Kolekce, která měla premiéru na přehlídce TOMMYNOW "DRIVE" 25. února během přehlídky Fashion Week v Miláně, vzdává hold posádce závodního týmu Formule 1, tradici pracovního oblečení a klade silný důraz na riflovinu. Specifické styly se rodí z ikonických tvarů, odvážných barev a přímočaré grafiky závodních jezdců. S přihlédnutím k tradiční americké automobilistické kultuře, oblečení je upraveno do kolekce, která splňuje požadavky dnešního hektického životního stylu.

Dědictví značky TOMMY HILFIGER je úzce spjato s pop kulturou a sportovními ikonami. V devadesátých letech byl Hilfiger jedním z prvních návrhářů, který spojil módu a slavné osobnosti a stal se průkopníkem v tomto odvětví, když ve svých reklamních kampaních obléknul mladé umělce jako jsou Aaliyah, Mark Ronson a Usher a slavné hudebníky jako Davida Bowieho a Beyoncé. V posledních letech navázal Tommy Hilfiger inspirující spolupráci s mezinárodním tenisovým šampiónem Rafaelem Nadalem, mezinárodní supermodelkou Gigi Hadidovou a dvojicí muzikantů a producentů ze skupiny The Chainsmokers. To je odrazem snahy značky rozšířit dosah a spojit se s novou generací zákazníků. Tommy Hilfiger spolupracoval již dříve se závody Formule 1. Nedávno oznámil víceletou strategickou spolupráci jako oficiální partner čtyřnásobného vítěze světového šampionátu Formule 1 týmu Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Značka sponzorovala v letech 1991 až 1994 tým Lotus Formula One a byla prvním sponzorem týmu Ferrari ve Formule 1 mimo automobilovou branži, kdy v roce 1998 vytvořil týmové uniformy návrhář osobně.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je jedním z nejvýznamnějších světových návrhářů v oblasti životního stylu. Jeho portfolio zahrnuje značky TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS . Zaměřuje se na navrhování a marketing vysoce kvalitního pánského a sportovního oblečení, kolekcí dámského a sportovního oblečení, dětského oblečení, džínových kolekcí, spodního prádla (včetně toalet, ložního a odpočinkového oblečení), obuvi a doplňků. Prostřednictvím vybraných držitelů licencí nabízí Tommy Hilfiger doplňkové produkty životního stylu, jako například brýle, hodinky, vůně, atletické oblečení (pro golf a plavání), ponožky, drobné kožené zboží, domácí zboží a zavazadla. Produktová řada TOMMY JEANS se skládá z džínových oděvů a obuvi pro muže a ženy, příslušenství a vůní. Zboží značek TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS je k dispozici zákazníkům po celém světě prostřednictvím rozsáhlé maloobchodní sítě TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS, předních specializovaných a obchodních prodejen, výběrových online prodejců, a dále na adrese tommy.com.

O společnosti PVH Corp.

Společnost PHV Corp. má více než stopětatřicetiletou historii a díky budování značek a podniků, které patří mezi nejvýznamnější dědictví Ameriky, je firma jednou z největších oděvních a módních společností na světě. Máme více než 35 tisíc partnerů a spolupracovníků ve více než 40 zemích světa a naše roční tržby přesahují 8 miliard dolarů. Vlastníme ikonické a slavné značky, jako například CALVIN KLEINTommy HilfigerVan HeusenIZODARROWSpeedo*, Warner’sOlga a True&Co. jejichž produkty celosvětově prodáváme. Kromě toho prodáváme na základě licencí produkty řady dalších slavných lokálních i mezinárodních značek.

*Značka Speedo je trvale licencována pro Severní Ameriku a Karibskou oblast společností Speedo International, Limited.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Baptiste Blanc Tel : +31 62904 2334
Ředitel pro globální komunikaci