Zomeractie met Probanden.nl: nieuwe shopfeature en prestatiesterke bandenmodellen

  • Adviesmodus helpt verdelerklanten vanaf nu om het volledige potentieel van de beschikbare seizoensactie te benutten.
  • Ruime keuze aan actuele zomer- en allseasonsbanden van alle merken en modellen te verkrijgen in de online shop.

Adviesmodus helpt verdelerklanten vanaf nu om het volledige potentieel van de beschikbare seizoensactie te benutten (Graphic: Business Wire)

HANNOVER, Duitsland--()--De zomeractie stelt jaarlijks hoge vereisten aan autowerkplaatsen en bandenverdelers. Samen met de start van het seizoen introduceert Probanden.nl, de online shop voor bedrijfsklanten van Europa's toonaangevende internetbandenverdeler Delticom, daarom een nieuwe feature, dat de dagelijkse activiteit van shopklanten moet verlichten: zo is op Probanden.nl vanaf nu een adviesmodus beschikbaar. Bij het overschakelen van aankoop- naar verkoopview worden hier in plaats van de werkelijke aankoopprijzen de eigen consumentprijzen weergegeven. Daarvoor bewaren gebruikers van Probanden.nl gewoon hun individuele toeslagen voor de verschillende artikelgroepen. Uit de toeslagen en de aankoopprijs berekent de online shop automatisch de persoonlijke consumentenprijs. Daarnaast is ook de gebruikelijke aankoopview verder beschikbaar.

„Wij willen als partner van onze bedrijfsklanten het gebruik van onze online shop voor hen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Aanvullend op onze voordelige prijzen en korte leveringstijden bieden we hen met de nieuwe shopfeature daarom in de toekomst ook ondersteuning bij klanten- resp. verkoopgesprekken", verklaart Andreas Faulstich, leider B2B bij Probanden.nl.

Naast de nieuwe shopfunctie blijft het oude concept bij Probanden.nl natuurlijk eveneens verder bestaan: er zijn geen minimale bestelhoeveelheden of leveringstoeslagen, wel veelvuldige betalingsopties en retourmogelijkheden. Om voor verdelerklanten een zo groot mogelijke flexibiliteit mogelijk te maken, beschikt de online shop bovendien over een ruim aanbod aan banden van de meest uiteenlopende merken en modellen, van prestatiesterke premium producten tot en met voordelige kwaliteitsbanden. Tot de nieuwelingen in het assortiment behoren onder andere de autozomerbanden Falken Ziex 310 en Michelin Primacy 4, alsook de eveneens nieuw beschikbare motorbanden Michelin Road 5 en Bridgestone T31. Ook voor prijsbewuste klanten is er iets nieuws in het portfolio: Probanden.nl biedt actuele zomerbanden van het merk CST in meer dan 60 dimensies waaronder de Marquis MR61, de Medallion MD-A1 en de Adreno Sport AD-R8. Zo is er voor elke individuele vereiste het passende product.

Naast de praktische nieuwe shopfunctie en de veelzijdige aankoopvoordelen biedt Probanden.nl de verdelerklanten ook veel potentieel om nieuwe klanten te winnen. De samenwerking als montagepartner maakt het bijvoorbeeld mogelijk om het eigen bedrijf uit te breiden met die klanten, die hun banden bestellen in een van de Delticom-B2C-shops (Autobandenmarkt.nl, Tirendo.nl, Motorbandenmarkt.nl). Dat creëert een efficiënte combinatie van online en offline handel.

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com/

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)

Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)

Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com