ROKA lanceert ultralichte brillenlijn Advanced Performance met team topsporters

Nieuwe lijn van geavanceerde sportbrillen voor sporters die maximale snelheid, comfort en bescherming eisen.

(Photo: Business Wire)

AUSTIN, Texas--()--ROKA Sports Inc., het Texaanse sportmerk uit Austin, onthult zijn nieuwe lijn sportbrillen: Advanced Performance for Extreme Conditions (A.P.EX). De collectie heeft een gloednieuw ontwerp voor sporters die een maximaal blikveld, bescherming, licht montuur, naadloze aansluiting en grip willen. Advanced Performance is wonderbaarlijk veelzijdig, komt in vijf stijlen en heeft wel tien verschillende lenskleuren. Sporters met specifieke wensen kunnen hun bril dus volledig customizen.

Het unieke design van ROKA’s Advanced Performance is het resultaat van twee jaar stealthonderzoek in het Californische Irvine. Daaraan werkte een team met de grootste sterren in design en techniek. Deze experts, afkomstig van Apple, Oakley, Under Armour en andere bekende merken, werden speciaal voor deze missie bij elkaar gebracht. ROKA-oprichters Rob Canales en Kurt Spenser daagden hen vervolgens uit om van nul af aan de beste sportbril van deze planeet te ontwikkelen, met een primaire focus op functionaliteit in extreme omstandigheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ROKA
Diane Thibert
VP Communications & Public Relations
(310) 804-2400
diane@roka.com

Contacts

ROKA
Diane Thibert
VP Communications & Public Relations
(310) 804-2400
diane@roka.com