Learning Tree wordt Golden Partner van Microsoft voor opleidingen in dataplatforms

HERNDON, Va.--()--Learning Tree International (OTCQX: LTRE) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de status van Microsoft Gold-partner heeft gekregen in de categorie Competenties voor dataplatforms. Microsoft verleent deze titel aan partners die op het hoogste niveau presteren, zowel in termen van opleidingsvolume als technische expertise. De status van Gold Training Partner houdt in dat Microsoft heeft aangegeven dat het bedrijf zich toelegt op de altijd veranderende technologieën van Microsoft, ten bate van zijn cliënten.

“Learning Tree en de afdeling Learning van Microsoft hebben vorig jaar een sterke band opgebouwd”, zei Brian Simms, hoofd strategische projecten van Learning Tree. “Onze organisaties profiteren van de samenwerking en we praten continu over nieuwe manieren om elkaars sterke punten te benutten, zodat ons merk sterker wordt en we ons productaanbod kunnen uitbreiden. Learning Tree staat al decennialang bekend als betrouwbare aanbieder van opleidingen, en we vinden het een eer als Gold-partner de krachten te bundelen met Microsoft.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Learning Tree International
Tricia Sacchetti, +1 703-925-5552
Vice President, Worldwide Marketing
Tricia_Sacchetti@LearningTree.com

Contacts

Learning Tree International
Tricia Sacchetti, +1 703-925-5552
Vice President, Worldwide Marketing
Tricia_Sacchetti@LearningTree.com