AutoAir levert testopstelling voor 5G-zendsystemen ten behoeve van autonoom rijdende voertuigen met internetverbinding (CAV’s)

AutoAir direct toepasbaar voor 5G als middel voor transportkanalen en urban hotspots

LONDEN--()--Airspan Networks maakt met trots bekend het consortium AutoAir aan te voeren. AutoAir is een systeem met kleinschalige zendsystemen in een neutrale host voor transportnetwerken in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om een ambitieus project voor de ontwikkeling en ingebruikname van twee belangrijke technologieën in het Verenigd Koninkrijk, namelijk 5G en CAV’s (Connected Automated Vehicles).

Het project AutoAir brengt een groot aantal toonaangevend spelers in 5G samen met het toonzettende onderzoek in het 5G Innovation Centre (5GIC) aan de Universiteit van Surrey. Het consortium bestaat uit: 5GIC van de Universiteit van Surrey, Dense Air Limited, McLaren Applied Technologies, Blu Wireless Technology Limited, Quortus Limited, Millbrook, Real Wireless, ARM, Cobham Wireless en Celestia Technologies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Airspan Networks
Paul Wakefield
01895 467100
mediarelations@airspan.com

Contacts

Airspan Networks
Paul Wakefield
01895 467100
mediarelations@airspan.com