Onthulling resultaten wereldwijde enquête State of Smoking Survey onder meer dan 17.000 mensen

Internationale persconferentie via live webcast op 19 maart om 10.00 a.m. EDT.

Internationaal onderzoek naar percepties van gevaar door roken, obstakels om te stoppen, beweegredenen om te stoppen en verbeterde programma’s om roken wereldwijd te beëindigen

NEW YORK--()--Media uit alle delen van de wereld zijn van harte welkom op het persevenement waarop de resultaten van de 2018 State of Smoking Survey worden onthuld. Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de Foundation for a Smoke-Free World, die beter inzicht wil vergaren in de beweegredenen van mensen die roken, wat hen motiveert te stoppen en wat stoppen bemoeilijkt. De stichting onderzoekt ook de overeenkomsten en verschillen tussen rokers over de hele wereld. Zodoende wil de organisatie bijdragen aan betere methodes ter bestrijding van gezondheidsschade door tabak en het stoppen met roken in verschillende culturen en economische omstandigheden.

Internationaal onderzoeksbureau Kantar hield kwalitatieve en kwantitatieve enquêtes onder 17.421 rokers, ex-rokers en niet-rokers in Brazilië, Frankrijk, Griekenland, India, Israël, Japan, Libanon, Malawi, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, het Verenigd-Koninkrijk en de Verenigde Staten. De resultaten worden op 19 maart 2018 om 10.00 uur (EDT) live gepresenteerd via een webcast. Media hebben de gelegenheid vragen te stellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for The Foundation for a Smoke-Free World
Lynn Blenkhorn, 617-761-6766
Lynn.blenkhorn@fkhealth.com

Contacts

for The Foundation for a Smoke-Free World
Lynn Blenkhorn, 617-761-6766
Lynn.blenkhorn@fkhealth.com