SevOne benoemd tot visionair in het Gartner Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics (NMPD)

Erkend voor volledigheid van visie en vermogen om uit te voeren

BOSTON--()--SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer van de volgende generatie, heeft vandaag aangekondigd dat het tot visionair is benoemd in het Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics van 2018 van Gartner. Het rapport analyseert leveranciers van NPMD-tools wiens het doel is 'niet alleen om toezicht te houden op het netwerkverkeer en de infrastructuur om de oplossing van uitval en degradatie te vergemakkelijken, maar ook om prestatieoptimalisatiemogelijkheden te identificeren.'

Gartner schat 'de omvang van de markt voor NPMD-tools op $ 2,1 miljard. Deze markt groeit met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,9%, volgens de Market Share Analysis: Performance Analysis Software, Worldwide, 2016 van Gartner.'1 Bovendien is 'deze markt een groeiend segment van de grotere beschikbaarheids- en prestatiemonitoringruimte, waartoe ook applicatieprestatiemonitoring (APM), IT-infrastructuurmonitoring (ITIM), kunstmatige intelligentie voor operationele IT-platforms (AIOps) en digitale ervaringsmonitoring (DEM) behoren.'2

“We zijn verheugd dat we zijn gepositioneerd als visionair in het Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring Diagnostics van Gartner. Naar onze mening biedt SevOne oplossingen die, met de voortdurende overgang naar gevirtualiseerde netwerken en clouddiensten, het voor grote ondernemingen, carriers en MSP's eenvoudiger en soepeler maken om deze complexe digitale transformaties uit te voeren,” aldus Jack Sweeney, CEO van SevOne. “Wij zijn van mening dat onze krachtige en flexibele monitoring- en analysemogelijkheden voor het bewaken en beheren van volgende generatie SDN-, SD-WAN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-netwerkbronnen ongeëvenaard zijn in de branche. Door deze hoognodige mogelijkheden te bieden, wordt de positie gevestigd van SevOne als vertrouwde leverancier die de moeilijkste netwerkproblemen in de meest veeleisende dienstverleningsomgevingen kan oplossen. Op deze manier voorzien we onze klanten van meer groeimogelijkheden nu en in de toekomst”

SevOne is van mening dat de opname in dit Magic Quadrant van 2018 van Gartner is gebaseerd op de algemene prestaties van het bedrijf en op de technologische innovaties. De basis van SevOne's aanbod is het SevOne Data Platform , een flexibel, cloud-gereed platform dat een reeks van speciaal gebouwde oplossingen aandrijft die complexe en moeilijke netwerkproblemen aanpakken. Deze SevOne-oplossingen omvatten:

  • SevOne SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI
  • SevOne SD-WAN Monitoring Solution voor Cisco, Versa en CloudGenix
  • NFV Service Assurance Solution voor Red Hat OpenStack
  • Enterprise Wi-Fi Monitoring Solution voor Cisco and Aruba

1 Gartner, Market Share Analysis: Performance Analysis Software, Worldwide, 2016, Federico De Silva, 2 juni 2017.

2 Gartner, Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics, Sanjit Ganguli, Vivek Bhalla, Pankaj Prasad, 21 februari 2018.

Disclaimer van Gartner

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die in onze onderzoekspublicaties staat, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen voor die leveranciers te kiezen met de hoogste scores of een andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over SevOne

SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om een soepele overgang te maken van een fysieke naar een virtuele netwerkomgeving. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en machinegegevens uit omgevingen met meerdere leveranciers om waardevolle inzichten te bieden en nieuwe efficiëntievoordelen door middel van automatisering mogelijk te maken. SevOne biedt verschillende kant-en-klare oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-problemen op te lossen SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com