Tokyo Book Publication lanceert The Sustainable IoT Book op 8 maart wereldwijd

Opgeslagen in bibliotheken van Harvard en Cambridge als IoT-boek
Een boek met smartphoneverbinding kan wilde vogels redden, waarvan een op de zeven soorten wordt bedreigd

Book cover (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Tokyo Book Publication, de uitgeversdivisie van Brain Corp. (hoofdkantoor in de prefectuur Nagano, vertegenwoordigd door Noriaki Nakata), heeft 8 maart The Sustainable IoT Book gelanceerd op Amazon.com. Het boek is tot stand gekomen dankzij het Donate 4 Birds Project en uitgevoerd door Conservation International Japan (Shinjuku-ku, Tokio, hoofdkantoor in de Verenigde Staten), een non-gouvernementele organisatie voor natuurbehoud onder het kernwoord duurzaamheid en zijn projectteam.

Donate 4 Birds is een beweging om wilde vogels en hun leefomgeving te beschermen met behulp van Twitter. De vogel uit het logo van dat sociale medium is in aantal veruit de snelst gegroeide soort in de 21e eeuw. De activiteiten begonnen in juli 2016, toen Twitter het tienjarige jubileum van zijn dienstverlening vierde. Tot op heden krijgen we steun van meer dan 100.000 volgers op Twitter. Dit IoT-boek is gekoppeld aan Donate 4 Birds en legt de vogels vast waarvan het uitsterven grote invloed heeft op onze levens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media queries
IoT BOOK PR Office
Naoyuki Nakagawa
press@iotbook.jp

Contacts

Media queries
IoT BOOK PR Office
Naoyuki Nakagawa
press@iotbook.jp