Learning Tree nummer 1 onder geaccrediteerde aanbieders van ISACA-opleidingen voorIT en cyberveiligheid in 2017

HERNDON, Va.--()--Learning Tree International (OTCQX: LTRE) staat gerangschikt als een leider onder onderwijsorganisaties met een ISACA-certificaat in Noord-Amerika in 2017. Learning Tree is ook een van de weinige ISACA ATO’s die opleidingen verzorgen in Europa.

De samenwerking met ISACA stelt Learning Tree in staat tegemoet te komen aan de wensen van personen die een mondiaal erkend certificaat van ISACA willen. Die certificaten verhogen de marktwaarde en valideren de IT-vaardigheden en -capaciteiten van onze deelnemers.

“Nu de schaarste aan talent in cyberveiligheid dagelijks schrijnender wordt, is het voor IT-professionals belangrijker dan ooit te beschikken over de benodigde vaardigheden om de veiligheidsrisico’s van de toekomst het hoofd te bieden”, zei Richard A. Spires, CEO van Learning Tree. “We zijn er trots op de beste ISACA ATO te zijn, en we kijken ernaar uit in de toekomst samen te werken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Learning Tree International
Tricia Sacchetti
Vice President, Worldwide Marketing
+1 703-925-5552
Tricia_Sacchetti@LearningTree.com

Contacts

Learning Tree International
Tricia Sacchetti
Vice President, Worldwide Marketing
+1 703-925-5552
Tricia_Sacchetti@LearningTree.com