Andersen Global benoemt Raad van Bestuur voor Latijns-Amerika

Andersen laat in 2017 aanzienlijke groei zien in Latijns-Amerika, wereldwijd

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global kondigt vol trots de aanstelling aan van de regionale Raad van Bestuur voor Latijns-Amerika. Deze zal het wereldwijde bedrijf helpen bij de onvoorziene groei op dit continent door advies en begeleiding te geven aangaande zaken die essentieel zijn voor het succes van de organisatie. De Raad bestaat uit de acht topbelastings- en juridische partners van aangesloten Andersen Global-firma’s. Deze gaan samenwerken met Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, voor het geven van advies en begeleiding voor de richting en operationele werkzaamheden binnen Latijns-Amerika.

De aankondiging van de regionale Raad van Bestuur volgt op de grote uitbreiding van Andersen in Latijns-Amerika in de afgelopen vier jaar, met sinds 2013 de toevoeging van een aanwezigheid in 12 locaties in zeven belangrijke economische centra—Mexico, Guatemala, Panama, Chili, Uruguay, Ecuador en Brazilië—via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

De leden van de nieuwe Latijns Amerikaanse regionale Raad van Bestuur hebben een goede reputatie in hun eigen markten als leiders in deze branche. De leden zijn:

  • Leonardo Mesquita, Regional Managing Director voor Latijns-Amerika (São Paulo) - Voorzitter
  • Irene Itzel Bolivar Cisneros, partner bij Rivera Bolivar y Castañeda Asociados (Panama)
  • Gil Andrés Lara Morales, partner bij Andersen Tax & Legal in Mexico (Mexico City)
  • Bernardo Oliveira, partner bij Andersen Tax & Legal in Brazilië (São Paulo)
  • Stuardo Ralon, Office Managing Director van Ralon Orellana & Associates (Guatemala)
  • Juan Landa Tobar, Managing Partner bij Andersen Tax (Chili)

In aanvulling hierop dragen de volgende partners van samenwerkende firma’s bij aan de raad als adjunct-deelnemers:

  • Mauricio Durango, partner bij FidesProfile (Ecuador)
  • Juan Federico Fischer, partner bij Fischer & Schickendantz (Uruguay)

“Het samenstellen van onze eerste regionale raad van bestuur is een belangrijke mijlpaal voor onze groeiende onderneming. Elk van deze individuen belichaamt de geest van onze wereldwijde organisatie en zij dragen allemaal hun leiderschap en unieke perspectief bij aan deze regionale verantwoordelijkheid”, zei Mark Vorsatz. “Het is belangrijk dat we, tijdens onze groei, een deelnemend management hebben dat de belangen van de partners vertegenwoordigt en zorgt voor brede input over de uitbreiding en groei van onze organisatie. Andersen Global zal profiteren van de inzichten en leidinggevende capaciteiten van deze partners, en ik kijk er al naar uit om op dit gebied met ze samen te werken.”

Andersen Global is gegroeid in Latijns-Amerika, maar heeft ook de aanwezigheid in de hele wereld uitgebreid. In 2017 heeft de wereldwijde organisatie in 35 nieuwe locaties op vijf continenten een aanwezigheid toegevoegd.

Leonardo Mesquita, Regional Managing Director voor Latijns-Amerika en voorzitter van de regionale Raad van Bestuur, zei: “Bedrijven weten dat Andersen haar uiterste best doet om hen de meest kwalitatief hoogstaande belastings- en juridische diensten in de wereld te bieden. De vraag van klanten heeft geholpen bij de stimulatie van onze snelle wereldwijde uitbreiding, omdat ondernemingen en individuen het voordeel van onze structuur en cultuur inzien: de naadloze allerbeste service en oplossingen, op gebied van belastingen en juridisch, die vrij zijn van de conflicten die aan een auditpraktijk zijn verbonden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en is aanwezig op meer dan 86 locaties via aangesloten en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742