Nieuwe samenwerking biedt eenvoudig toegang tot AMRA’s lichaamsanalyse via Digital Ecosystem van Siemens Healthineers

Medisch professionals en onderzoekers profiteren van nieuwste integratie, die een doorbraak in het voorspellen en voorkomen van ziektes ondersteunt

LAS VEGAS--()--AMRA, internationaal leider in analyses van de lichaamssamenstelling, heeft een samenwerking gesloten met Siemens Healthineers. De partijens zijn het eens over de integratie van AMRA’s cloud-based analyseprogramma voor lichaamssamenstelling in het Digital Ecosystem van Siemens Healthineers. De samenwerking is specifiek vormgegeven om innovatie te bevorderen en medisch professionals te helpen economisch efficiënter te werken. Het resultaat wordt gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie en expo van de Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS)

Siemens Healthineers stelt zorgverleners wereldwijd in staat hun waarde te verhogen, door hen op weg te helpen naar digitalisering. Zijn Digital Ecosystem biedt een open en veilige omgeving die kennis vanuit een internationaal en divers netwerk van medische stakeholders integreert. Tot op heden zijn bijna tweeduizend instituties van ruwweg 50 landen al lid van dit Digitale Ecoysteem. Zodoende vergaren ze continu nieuwe inzichten op basis van innovatie applicaties en services. De integratie van AMRA’s analyseprogramma van de lichaamssamenstelling biedt gebruikers een extra niveau van analysemiddelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AMRA
Chelsea Ranger
SVP Commercial & Market Strategy
chelsea.ranger@amramedical.com
of
Siemens Healthineers Digital Ecosystem
Julie Donhauser
+49 173 1858622
julie.donhauser@siemens-healthineers.com

Release Summary

AMRA and Siemens Healthineers announce agreement that will see AMRA’s body composition analysis integrated into Siemens Healthineers Digital Ecosystem

Contacts

AMRA
Chelsea Ranger
SVP Commercial & Market Strategy
chelsea.ranger@amramedical.com
of
Siemens Healthineers Digital Ecosystem
Julie Donhauser
+49 173 1858622
julie.donhauser@siemens-healthineers.com