Exclusive Group ziet jaaromzet met 500 mln. euro stijgen – iedere twee jaar verdubbelde omzet

Internationaal specialist in transformatie van cybersecurity en cloud overtreft doelstelling 2017 met omzet van 1,75 miljard euro, dankzij sterke organische groei en inbedding van overnames

PARIJS--()--Exclusive Group, de groep in waardeverhogende services en technologieën, de tot op heden beste financiële resultaten gepresenteerd. Daarmee vestigt het bedrijf zich als een van de grootste distributeurs voor cyber- en cloudtransformaties ter wereld. Exclusive Group is met een totale omzet van 1,75 miljard euro in 2017 (38 procent stijging ten opzichte van 1,27 miljard euro in 2016) uitgegroeid tot de waardeverhogende distributeur die bij uitstek is toegerust op cyber- en cloudmigraties op mondiale schaal.

“Deze resultaten trekken de lijn door waarin de omzet iedere twee jaar verdubbelt. Dit is mogelijk dankzij ons unieke, op waarde gerichte model, de kracht van ons portfolio en ons vermogen strategische overnamekansen te verzilveren en te integreren”, zei Olivier Breittmayer, CEO van de Exclusive Group. “Eens te meer presteren we beter dan de markt, met een groei van bijna 40 procent op jaarbasis. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in services en schaalvergroting om onze positie als internationale specialist in transformaties van cyberbeveiliging en de cloud te onderstrepen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Exclusive Group
Greg Halse
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

For Exclusive Group
Greg Halse
exclusivegroup@wearecohesive.com