Dotmatics lanceert nieuwe versie van Vortex

Biologen en andere onderzoekers kunnen met gemak data beheren, analyseren en visualiseren zonder hulp van bio-informatici

BISHOP’S STORTFORD, Engeland--()--Dotmatics, een toonaangevende provider van wetenschappelijke informaticasystemen en -services, heeft vandaag een nieuwe versie van Vortex gepresenteerd. De nieuwe release bevat functies voor bio-informatica die zijn toegesneden op het ontdekken van nieuwe biologische geneesmiddelen. Met behulp van deze versie in een enkele app hebben biologen en andere onderzoekers van biologics de mogelijkheid hun data de beheren, analyseren en visualiseren zonder afhankelijk te zijn van gespecialiseerde bio-informatici.

“Bio-informatici kunnen schaarse en dure medewerkers zijn voor moderne wetenschappelijke organisaties, maar ze zijn niet voor alle soorten biologics nodig”, zei dr. Andrew LeBeau, senior marketingmanager voor biologics. “Deze verbeterde versie van Vortex geef biologen en andere wetenschappers snel toegang tot informaticatools die specifiek zijn ontworpen ter ondersteuning van wetenschappelijke data voor onderzoek naar biologics. Uiteindelijk vergemakkelijkt dit het onderzoek voor biologen en stelt het programma bio-informatici in staat hun tijd te besteden aan zeer specialistische analyses van nieuwe algoritmes die waardevol zijn voor wetenschappelijke organisaties.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Dotmatics
Marla Kertzman, 209-852-9027
pr@dotmatics.com

Contacts

Media Contact:
Dotmatics
Marla Kertzman, 209-852-9027
pr@dotmatics.com