Mobidiag implementeert productielijn om te voldoen aan gestegen vraag naar Novodiag®-patronen

Novodiag® disposable cartridge for diagnostics of infectious diseases (Photo: Mobidiag)

ESPOO, Finland--()--Mobidiag Ltd., een Fins bedrijf voor moleculaire diagnostiek, heeft een overeenkomst gesloten met Ginolis, expert in de automatisering van assemblage en zeer accurate werkprocessen met vloeistof. Door de baanbrekende productielijnen van Ginolis in te voeren, is Mobidiag in staat te voldoen aan de stijgende vraag naar moleculaire diagnostiek voor routinetests. Het bedrijf bereidt hiermee de productie van testpatronen van het type Novodiag® voor.

Novodiag®, dat in december 2017 werd gelanceerd, analyseert onmiddellijk monsters van patiënten met behulp van een wegwerppatroon. Binnen een uur levert de test volledige resultaten op. Dit in tegenstelling tot gangbare methodes, die in het tijdsbestek van dagen resultaat opleveren. Novodiag® draagt bij aan snellere en accuratere besluitvorming rond medische behandelingen, wat onnodig antibioticagebruik tegengaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mobidiag Ltd
Dorothee Allard, +33 1 55 25 17 13
marketing@mobidiag.com
of
Ginolis
Teijo Fabritius, +358 40 565 1782
CEO
teijo.fabritius@ginolis.com

Contacts

Mobidiag Ltd
Dorothee Allard, +33 1 55 25 17 13
marketing@mobidiag.com
of
Ginolis
Teijo Fabritius, +358 40 565 1782
CEO
teijo.fabritius@ginolis.com