Prohlášení generálního ředitele společnosti Herbalife Riche Goudise

LOS ANGELES--()--Společnost Herbalife Ltd. (burzovní index NYSE: HLF) dnes zveřejnila následující prohlášení: "Výkony a flexibilita naší společnosti mají kořeny v našem úsilí o zdravější a šťastnější svět. Ti, kdo nás neznají nebo nechápou, nemusí mít obavy nás poznat," řekl generální ředitel společnosti Herbalife Rich Goudis.

O společnosti Herbalife:

Herbalife je globální společnost v odvětví výživy, která od roku 1980 mění životy lidí prostřednictvím skvělých produktů.

Naše výrobky pro výživu, řízení tělesné hmotnosti, energii, fitness a osobní péči jsou k dispozici výhradně prostřednictvím specializovaných a nezávislých členů Herbalife ve více než 90 zemích světa. Zavázali jsme se k boji proti celosvětovým problémům špatné výživy a obezity tím, že nabízíme vysoce kvalitní výrobky, osobní koučing se členy Herbalife a komunitu, která inspiruje zákazníky ke zdravému a aktivnímu životu.

Podporujeme nadaci Herbalife Family Foundation (HFF) a její programy Casa Herbalife s cílem pomoci zajistit dobrou výživu pro děti v nouzi. Dále sponzorujeme více než 190 sportovců světové úrovně, týmy a sportovní události po celém světě, například Cristiana Ronalda, LA Galaxy a šampióny v mnoha různých sportech.

Společnost má po celém světě více než 8000 zaměstnanců, a její akcie jsou obchodovány na burze New York Stock Exchange (burzovní index NYSE: HLF). Čistý prodej v roce 2017 činil 4,4 miliardy dolarů. Další informace najdete na serveru Herbalife.com nebo IAmHerbalife.com.

Internetové stránky společnosti Herbalife pro investory na adrese http://ir.herbalife.com obsahují značné množství finančních a dalších informací o společnosti. Firma doporučuje investorům, aby čas od času tyto stránky navštívili, neboť informace jsou aktualizovány a doplňovány.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Herbalife
Gary Kishner