Nyilatkozatot adott ki Rich Goudis, a Herbalife vezérigazgatója

LOS ANGELES--()--A Herbalife Ltd. (NYSE: HLF) a következő nyilatkozatot adta ki ma: "Társaságunk teljesítménye és rugalmas működtetése azon a célunkon alapszik, hogy az embereket szerte a világon egészségesebbé és boldogabbá tegyük. Azokat, akik nem tudnak sokat rólunk vagy esetleg félreértenek, arra bátorítjuk, hogy ne habozzanak megismerni cégünket" - mondta el a Herbalife vezérigazgatója, Rich Goudis.

Amit a Herbalife-ról tudni kell…

A Herbalife táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, amely nagyszerű termékeivel már 1980 óta járul hozzá az emberek életének megváltoztatásához.

Táplálékkiegészítőink, testsúlykontroll, sport és fitnesz, valamint szépségápolási termékeink több mint 90 országban kizárólag a Független Herbalife Tanácsadók számára, illetve rajtuk keresztül érhetők el. Magas minőségű termékeinkkel, a Herbalife tanácsadók által nyújtott személyes tanácsadással, és az ügyfeleket egészséges, aktív életvitelre ösztönző közösségünkkel elkötelezetten küzdünk az olyan globális problémák ellen, mint az alultápláltság és az elhízás.

Támogatjuk a Herbalife Családi Alapítványt (Herbalife Family Foundation [HFF]) és annak Casa Herbalife programjait, hogy segíthessünk jobb táplálékot biztosítani a szükséget szenvedő gyermekeknek. Szerte a világon több mint 190 világklasszis sportolót, csapatot és eseményt szponzorálunk, ideértve Cristiano Ronaldot, az LA Galaxy-t és számos egyéb sport bajnokait.

A vállalat világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat, és részvényei forgalomban vannak a New York-i Tőzsdén (NYSE: HLF). Árbevétele 2017-ben megközelítőleg 4,4 milliárd USA dollár volt. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalakra: Herbalife.com vagy IAmHerbalife.com.

A http://ir.herbalife.com címen található Herbalife Investor Relations (Herbalife Befektetői kapcsolatok) weboldal jelentős mennyiségű pénzügyi és egyéb információval szolgál a vállalatról. A vállalat arra bátorítja a befektetőket, hogy rendszeres időközönként látogassanak el erre a weboldalra, mivel az ott található információkat folyamatosan frissítjük, és új információkat is feltöltünk az oldalra.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Herbalife
Gary Kishner