Panasonic en Scrum Ventures kondigen joint venture aan voor

De joint venture BeeEdge versnelt de groei van startups met het doel technologie van Panasonic op nieuwe en verrassende wijze te ontwikkelen

Tetsuro Homma, Senior Managing Executive Officer of Panasonic Corp., introduced Scrum Ventures that is collaborating with Panasonic to form a joint venture, BeeEdge. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Panasonic Corporation kondigt de oprichting van BeeEdge aan, een joint venture met Scrum Ventures. Deze investeerder uit San Francisco richt zich op bedrijven in hun beginfase. BeeEdge, dat zich op een nieuwe generatie producten richt, speurt naar technologieën van Panasonic die nog niet volledig worden benut. Vervolgens creëert de gezamenlijke onderneming autonome startups die de technologie commercieel ontwikkelen. BeeEdge fungeert als accelerator, waarbij Panasonic en Scrum hun ervaring inzetten ten bate van samenwerkingen met ondernemers.

“We kijken ernaar uit samen te werken met Scrum Ventures, vanwege hun expertise in het ondersteunen van startups. Of het nou gaat om kansenanalasye, het vermarkten van producten of het delen van beste operationele werkwijzen, Scrum Ventures is een waardevolle partner in de maximalisatie van technologische ontwikkeling met hulp van innovatieve bedrijven”, zei Tetsuro Homma, senior algemeen directeur van Panasonic Corp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form