Az Airspan és a Sprint nyerte el a "Legjobb mobiltechnológiai áttörés" elnevezésű díjat a 2018. évi GLOMO díjátadón

BARCELONA, Spanyolország--()--Az Airspan és a Sprint rendkívül büszkék arra, hogy nekik ítélték a "Legjobb mobiltechnológiai áttörés" (Best Mobile Technology Breakthrough) elnevezésű díjat a Magic Box nevet viselő beltéri kiscella áttörést képviselő, sikeres tömeges kihelyezéséért. A kifejezetten a hálózati hatékonyság javítása, az adattovábbítás sebességének növelése és a felhasználói élmény elmélyítése céljára tervezett beltéri kiscella az első ebben a kategóriában, amely teljes mértékben vezeték nélküli eszköz.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk kifejlesztett innovatív Magic Box elnyerte a mobilszolgáltatók szakmai szervezete, a GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) és a bírák elismerését ebben a rendkívül éles versennyel jellemezhető kategóriában, amelyben a világ legnagyobb vállalatai közül számos cég terméke szerepelt" - nyilatkozta Robert Kingsley, a Sprint Small Cell and WiFi Development egységének igazgatója. "A rendkívül egyszerűen telepíthető, intelligens Magic Box látványos javulást biztosít ügyfeleink hálózati hozzáférése és a beltéri lefedettség terén."

"A Sprinttel való együttműködésünk lehetővé tette, hogy olyan terméket fejlesszünk ki, amelynek révén végre valóban kiaknázhatók a kiscellákban rejlő ígéretes lehetőségek a hálózati hatékonyság javítása és a hálózati lefedettség és kapacitás költséghatékony bővítése érdekében" - fejtette ki Eric Stonestrom, az Airspan Networks vezérigazgatója. "A hálózati lefedettséggel kapcsolatos problémák már régóta felvetették az igényt egy olyan eszköz iránt, amely könnyen telepíthető, nagy teljesítményű és ugyanakkor alacsony költségvonzatú, és a Magic Box minden szempontból tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek."

A Legjobb mobiltechnológiai áttörés elnevezésű díj azokra az erőfeszítésekre hivatott felhívni a figyelmet, amelyeket a mobilszolgáltatók, gyártók és beszállítók tesznek a mobileszköz-használat bővítése, a felhasználói élmény mind teljesebbé tétele és az üzleti lehetőségek számának növelése érdekében.

A kategória meglehetősen tág: beletartoznak (a teljesség igénye nélkül) a különféle komponensek, mikroprocesszorok, memóriakártyák, lapkakészletek, képernyők, audió eszközök, akkumulátorok, operációs rendszerek, API-k (alkalmazásprogramozási felületek), és az értékeléskor a bírák olyan tényezőket is figyelembe vesznek, mint az innovatív dizájn, a hardverelemek méretének és alakjának optimalizálása, illetve az egyéb fizikai jellemzőknek a rendeltetést legideálisabban kiszolgáló kialakítása. A kategória tükrözi a globális mobil ökoszisztéma rendkívüli sokszínűségét, és azt a folyamatos innovációt, amelynek eredményeként napról napra egyre újabb dimenziókkal bővül a felhasználói élmény. A Sprint és az Airspan ezért rendkívül nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy a 2018-as GLOMO (Global Mobile Awards) díjátadón a díjnyertes résztvevők között szerepelhetett.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Airspan.com
Damiano Coletti, 01895 467100
mediarelations@airspan.com

Contacts

Airspan.com
Damiano Coletti, 01895 467100
mediarelations@airspan.com