Smart Valor: Zwitserland op weg naar leidende positie in innovatie van blockchain

Tweede Crypto Summit gewijd aan gezamenlijke creatie van crypto

ZUG, Zwitserland--()--De minister van Economische Zaken van Zwitserland, Johann Schneider-Ammann, heeft vorige maand gezegd dat nationale focus op crypto verder moet reiken dan de Crypto Valley en het hele land bestempeld zou moeten worden als ‘Crypto-natie’. Dit was een teken van toewijding aan de Zwitserse cryptobranche op het hoogste politieke niveau.

Indirect werd dit vorige week al bevestigd in de vorm van de richtlijnen voor een ICO (Initial Coin Offering) die de Zwitserse financiële autoriteit FINMA publiceerde. Dit is een van de eerste kaders van een nationale autoriteit die startups en bedrijven richtlijnen biedt voor wettelijk toelaatbare crowdfunding.

Het onderwerp staat centraal op de tweede Crypto Summit, de grootste internationale conferentie over blockchain in Zwitserland. De top vindt op 27 en 28 maart plaats in de Samsung Hall in Zürich.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity PR for Smart Valor
Helen Frear
smartvalor@clarity.pr
+44 (0) 20 7100 1333

Contacts

Clarity PR for Smart Valor
Helen Frear
smartvalor@clarity.pr
+44 (0) 20 7100 1333