Jam City opent Google Play pre-registratie en brengt nieuwe gameplay trailer uit voor Harry Potter: Hogwarts Mystery Mobile Game

Loading media player...

Jam City's Upcoming Harry Potter: Hogwarts Mystery Mobile Game

--()--Jam City:

   

Wie:

Jam City, een studio voor mobile games in Los Angeles, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment.

 

Wat:

Google pre-registratie voor Harry Potter: Hogwarts Mystery is nu open. Fans kunnen op Google Play pre-registreren om als eerste op te hoogte te worden gesteld wanneer de game wordt uitgebracht. Jam City heeft ook de tweede officiële trailer van Harry Potter: Hogwarts Mystery onthuld. Harry Potter: Hogwarts Mystery is gelicentieerd door Warner Bros. Interactive Entertainment, ontwikkeld door Jam City en zullen deze lente worden uitgebracht voor mobiele apparaten onder Portkey Games™, het nieuwe label voor gaming ervaringen geïnspireerd door de magie en avonturen van de Wizarding World™. Het spel zal beschikbaar zijn op de App Store en Google Play.

 

Waar:

Los Angeles, Californië
 

Citaat:

We zijn de fans dankbaar die Harry Potter: Hogwarts Mystery tot een van de meest verwachte mobiele games van 2018 hebben gemaakt,” zei Chris DeWolfe, medeoprichter en CEO van Jam City. “We vinden het geweldig om een Google pre-registratie te openen en een inkijkje te geven in hoe dit spel fans in staat stelt om hun eigen karakter te creëren en Hogwarts voor het eerst als leerling te betreden.”

 

Assets:

Om ondersteunende assets voor Harry Potter: Hogwarts Mystery, te downloaden, bezoek: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-PreRegister

 

Om de nieuwe officiële trailer via YouTube te bekijken, bezoek: https://youtu.be/xAulFHyjFAI

 

Achtergrond: Harry Potter: Hogwarts Mystery is het eerste mobiele spel waar spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het leven als leerling van Hogwarts kunnen ervaren. In het verhalenavontuur met RPG elementen creëren spelers een gepersonaliseerde leerlingavatar, wonen ze lessen bij, leren ze toveren en vormen ze vriendschappen of rivaliteiten met andere leerlingen. In het spel maken spelers belangrijke beslissingen die het verhaal van hun karakter op Hogwarts beïnvloeden. Het spel heeft een nieuw ontmoetingssysteem waar de beslissingen en acties van spelers hun avontuur beïnvloeden, zodat Harry Potter fans een legendarische heks of tovenaar kunnen worden.

Voor meer details over Harry Potter: Hogwarts Mystery en om andere fans te ontmoeten, bezoek www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, en voor meer informatie kun je terecht op www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Over Jam City:

Jam City is wereldleider op het gebied van mobiel entertainment, die social gaming ervaringen biedt aan miljoenen spelers overal ter wereld. Jam City werd in 2010 opgericht door medeoprichters van MySpace Chris DeWolfe en Aber Whitcomb, en voormalig bestuurslid van 20th Century Fox Josh Yguado. Jam City is het creatieve brein achter een aantal van de meest verkochte en langstlopende sociale games voor mobiel, waaronder Cookie Jam (winnaar van Facebook ‘Game of the Year’) en Panda Pop. Jam City is de favoriete studio voor Hollywood, die meeslepende vertellende mobiele spelen rond iconische entertainmentmerken heeft ontwikkeld waaronder Harry Potter, Family Guy, Marvel Avengers en Futurama. Jam City heeft 500 medewerkers in studio's in Los Angeles (HQ), San Francisco, San Diego, Seattle en Buenos Aires. Het Jam City team is bekend om zijn creatieve uitmuntendheid en technische innovatie op belangrijke gebieden waaronder storytelling, data science en publieksintelligentie.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment:

Warner Bros. Interactive Entertainment, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiehouder en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve ruimte op alle platforms, waaronder console, handheld, mobiel en PC-gebaseerd gaming voor zowel interne en externe game-titels.

Over Portkey Games:

Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment, is een games label toegewijd aan het creëren van gamingervaringen geïnspireerd door de magie en avonturen van J.K. Rowling's Wizarding World. Deze nieuwe games stellen spelers in staat om hun eigen tovenaars avontuur van wereldformaat te ontdekken.

Over de Harry Potter Series:

Harry Potter is nog altijd een globaal fenomeen. Alle zeven de boeken van auteur J.K. Rowling hebben verkooprecords gebroken, en de serie heeft tot nu toe wereldwijd 500 miljoen boeken verkocht en is vertaald in 80 talen. Harry Potter films hebben tot nu toe wereldwijd meer dan $ 7,7 miljard opgebracht bij de verkoopkantoren. Daarmee is Harry Potter de meest succesvolle filmfranchise in de geschiedenis.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY software © 2018 Jam City, Inc. Developed by Jam City. Jam City® en het Jam City Logo zijn geregistreerde en/of ongeregistreerde handelsmerken van Jam City, Inc. PORTKEY GAMES © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden. HARRY POTTER and FANTASTIC BEASTS Publishing Rights © J.K. Rowling. J.K. ROWLING’S WIZARDING WORLD is een handelsmerk van J.K. Rowling en Warner Bros. Entertainment Inc. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, HARRY POTTER and FANTASTIC BEASTS karakters, namen en gerelateerde indicia zijn handelsmerken van © Warner Bros. Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s18)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jam City
Sarah Ross
310-924-1404
sarahr@jamcity.com
or
Kenny Johnston
602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
or
ONE PR Studio (for Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Contacts

Jam City
Sarah Ross
310-924-1404
sarahr@jamcity.com
or
Kenny Johnston
602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
or
ONE PR Studio (for Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com