Diligent introduceert een geïntegreerde oplossing voor notulering en actiebeheer

Op basis van inzicht in de behoeften van besturen en directieleden wereldwijd innoveert Diligent bestuurlijke samenwerking met de nieuwste toevoeging aan Governance Cloud.

NEW YORK--()--Diligent Corporation, leider op het gebied van Enterprise Governance Management, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Diligent Minutes™, een geïntegreerde oplossing voor notulering en actiebeheer, rechtstreeks ingebouwd in Diligent Boards™. Als leverancier van veilige bestuursoplossingen aan meer dan 12.000 organisaties en 400.000 gebruikers wereldwijd, beschikt Diligent over ongeëvenaarde inzichten in de unieke uitdagingen waarmee bedrijfsjuristen en directieleden tegenwoordig te maken hebben. Door samenwerking met cliënten bevindt Diligent zich in een unieke positie om het voortouw te blijven nemen bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen ter ondersteuning van klanten uit diverse sectoren en geografische regio's om de veiligheid en productiviteit van het bestuur te verbeteren.

Zoals bestuursbeheerders weten, is notulering verplicht tijdens bestuursvergaderingen, maar dit proces is doorgaans handmatig, onveilig, of allebei. Doordat computerinbreuk en informatielekken steeds vaker voorkomen in de hedendaagse zakenwereld, moeten besturen de meest betrouwbare strategieën en tools implementeren om hun interne correspondentie te beveiligen. Met Diligent Minutes worden vergaderdatums, aanwezigen en onderwerpen automatisch toegevoegd aan de notulen om de notulering te vereenvoudigen. Actiepunten kunnen met een paar kliks worden toegevoegd en vervolgens worden toegewezen en gevolgd tijdens of na de vergadering. Wanneer de notulen eenmaal zijn voltooid, kunnen deze rechtstreeks in Diligent Boards worden toegevoegd aan de agenda voor de volgende vergadering ter bespreking en goedkeuring, zodat bestuursleden er zeker van kunnen zijn dat notulen en actiepunten tijdens de vergadering worden goedgekeurd om de toerekenbaarheid van bestuur en management te waarborgen.

“Notulering is een tijdrovende aangelegenheid,” aldus Lucrecia Zamora van Waste Management. “De Diligent Minutes-module zorgt ervoor dat het voltooien van de notulen van onze vergaderingen en het verkrijgen van de benodigde handtekeningen ter goedkeuring veel efficiënter verloopt. Het is een prachtige toevoeging aan de Governance Cloud-oplossing.”

“Diligent Minutes, onderdeel van onze recentelijk geïntroduceerde Governance Cloud, is een op de cloud gebaseerde tool die de efficiëntie bevordert en de productiviteit van bedrijfsjuristen en bestuursbeheerders verhoogt door nog meer aspecten van de bestuursmanagementworkflow te integreren in het Diligent-platform,” aldus Brian Stafford, CEO van Diligent. “Door deze oplossing te gebruiken in combinatie met andere digitaal geïntegreerde tools, zoals Diligent Messenger, zijn bestuursbeheerders vanaf nu in staat het communicatiegat te dichten om veilige distributie, discussie en gemeenschappelijke verwerking van alle bestuursmaterialen te waarborgen.”

Diligent Minutes profiteert van de betrouwbare beveiliging van Diligent Boards en is direct ingebouwd in de Diligent Boards Administrator Client. Het bijhouden van nauwkeurige notulen blijft een zakelijke norm, en Diligent heeft dit proces met Diligent Minutes getransformeerd. Hierdoor kunnen besturen op een geheel nieuwe manier informatie beveiligen, zakelijke prioriteiten stellen en uitgebreide wettelijke bescherming veiligstellen.

Over Diligent

Diligent is de toonaangevende leverancier van veilige zakelijke oplossingen voor governance en samenwerking voor directies en bestuurders. Meer dan 12.000 cliënten in meer dan 90 landen op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent voor veilige distributie van bestuursmaterialen, beveiligd berichtenverkeer, geïntegreerde naleving, bestuursevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die voldoet aan de dynamische behoeften van toonaangevende organisaties op het gebied van governance. Zie www.diligent.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Contacts

Voor Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com