Nieuw luxemerk Tallix lanceert modieus mondkapje dat beschermt tegen luchtvervuiling

Tallix, a luxury accessories brand, today proudly announces the launch of its first product line, fashionable filtration masks that can protect the wearer from air pollution. (Photo: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Tallix, een merk voor luxe accessoires, kondigt met trots de lancering van zijn eerste productlijn aan: modieuze mondkapjes die beschermen tegen luchtvervuiling, griep en ziekteverwekkers in de lucht. De ervaren ondernemer Giancarlo Tallarico, zoon van juweliers aan de Rodeo Drive, is de oprichter en CEO van Tallix.

"Op Rodeo Drive zag ik piekfijn geklede koppels in de mooiste merken, maar met onaantrekkelijke wegwerpkapjes over hun mond", zegt Tallarico. "Toen een goede Japans-Amerikaanse vriendin met de griep terugkeerde uit Japan, omdat ze het als Amerikaanse belachelijk vond een mondkap te dragen, begreep ik dat ik een goed idee had. Vervolgens begon ik mijn werk aan een mondkap die leuk en elegant te dragen is."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tallix
Giancarlo Tallarico
atyourservice@tallix.com

Contacts

Tallix
Giancarlo Tallarico
atyourservice@tallix.com